Eveniment

Trafic blocat pe DN1, în Sinaia, din cauza unui accident rutier cu trei autoturisme implicate

Trafic blocat pe DN1, în Sinaia, din cauza unui accident...

Autor: Gabriela Ghitcuta

03.05.2016, 14:11 849

Printr-un comunicat de presă, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că traficul rutier este întrerupt pe DN1, la intrare în staţiunea Sinaia ca urmare a unui accident rutier, cu trei autoturisme implicate.

"La această oră (13:35), în judeţul Prahova, traficul rutier este întrerupt pe DN1 Ploieşti – Braşov, la intrarea în localitatea Sinaia dinspre Ploieşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.", se arată în comunicat.

Potrivit oficialilor de la Centrul Infotrafic, două persoane au fost rănite şi au necesitat îngrijiri medicale. Din primele cercetări reiese că şoferul unui autoturism a pierdut controlul, a intrat cu maşina pe contrasens unde a lovit un autobuz iar apoi a fost proiectat într-un alt autoturism.

În zonă, carosabilul este ud din cauza ploii, mai anunţa Infotrafic.

La momentul transmiterii ştirii, traficul este în continuare blocat, la intrarea în localitatea Sinaia, pe ambele sensuri de mers.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO