Eveniment

Trimite-i un mail lui Boc: Premierul şi-a dezvăluit adresa de yahoo

Trimite-i un mail lui Boc: Premierul şi-a dezvăluit adresa de yahoo

Autor: Mediafax

27.04.2011, 17:04 202

Premierul Boc a declarat că nu este îngrijorat că tableta iPadîi poate crea probleme de securitate, susţinând că nu foloseştedecât date publice care nu prezintă pericol pentru siguranţanaţională, şi şi-a prezentat adresa de e-mail, arătând că estefolosită doar pentru comunicări în interes public, informeazăMediafax.

Într-o conferinţă de presă susţinută, miercuri, la PalatulVictoria, şeful Guvernului a fost întrebat de jurnalişti dacă aaflat de discuţiile din Statele Unite privind securitateatabletelor PC şi dacă este îngrijorat de această situaţie.Premierul a răspuns însă că nu are motive de îngrijorare, deoarecedatele pe care le utilizează sunt publice.

" Datele mele pe care le am pe tabletă sunt date publice, aşa cănu prezintă pericol pentru siguranţa naţională. Din acest punct devedere, pot să utilizez fără niciun fel de problemă tableta, iarcăsuţa poştală este o căsuţă utilizată pentru a comunica în interespublic ", a spus Boc.

Întrebat de presă care este adresa sa de e-mail, Boc a răspuns:emilboc09@yahoo.com. Citiţi mai multe pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO