Eveniment

Udrea: Coaliţia va rămâne unită; e nevoie de un guvern nou, mai popular

Udrea: Coaliţia va rămâne unită; e nevoie de un guvern nou, mai popular

Autor: Miruna Badea

06.02.2012, 13:24 533

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a scris pe Facebook, luni, "ca să nu existe speculaţii politice inutile", că actuala coaliţie de guvernământ va rămâne unită, adăugând că "e timpul să vină un guvern mai puţin erodat, care să nască speranţă pentru o viaţă mai bună într-o perioadă precisă de timp".

"Demisia din funcţie a premierului Emil Boc este un act de curaj politic şi de responsabilitate în faţa românilor. Prim-ministrul a înţeles că România are nevoie de o schimbare de ritm, are nevoie de un şoc catalizator în vederea continuării reformelor atât de importante în contextul economic internaţional. A înţeles că românii vor o reacţie de ordin politic", scrie Elena Udrea pe Facebook, într-un mesaj cu titlul "Împreună pe un nou drum".

"Ca să nu existe speculaţii politice inutile: Coaliţia de guvernământ va rămâne unită. Ne-am asumat împreună un program de guvernare şi un drum pentru România. Trebuie să facem tot ce ţine de noi, ca oameni politici responsabili, pentru a ne atinge ţinta. PDL rămâne alături de UDMR şi UNPR în dorinţa de a asigura guvernarea ţării. Nici nu se pune problema acum de o criză politică ", scrie Udrea.

Ea precizează că "obiectivul actual este acela de a avea un guvern nou, la fel de responsabil, dar mult mai popular", unul "care să ducă mai departe reformele şi lucrurile bune făcute de Cabinetul Boc, beneficiind în schimb de deschiderea oamenilor, de suportul lor".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO