Eveniment

Un mort, 15 răniţi, după ce un vehicul a intrat în mulţime la Copacabana, Brazilia

Un mort, 15 răniţi, după ce un vehicul a intrat în mulţime la Copacabana, Brazilia

Autor: Mircea Olteanu, Mediafax

19.01.2018, 05:41 31131

Un vehicul care circula cu viteză a intrat în oamenii aflaţi pe trotuar în zona plajei de la Copacabana din oraşul brazilian Rio de Janeiro, aparent fiind vorba de un accident, a anunţat poliţia, care a precizat că un bebeluş de opt luni a decedat, iar 15 persoane au fost rănite.r

Imaginile prezentate de presa braziliană, cu numeroase persoane întinse pe trotuar, au stârnit temeri că ar putea să fie vorba de un atac cu vehiculul, însă nu există indicii că incidentul rutier de la Copacabana ar fi fost unul deliberat, informează Reuters pe pagina electronică.

Site-ul de ştiri G1 a relatat că şoferul a fugit de la locul faptei, însă a fost în scurt timp reţinut de poliţie. Acesta a declarat că a avut o criză de epilepsie, iar medicamente pentru epilepsie au fost găsite în maşină.

Un ofiţer din cadrul secţiei de poliţie din Copacabana a confirmat decesul bebeluşului, precizând că 15 persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Plaja de la Copacabana este o zonă de agrement foarte populară în Rio de Janeiro, fiind frecventată de localnici, dar şi de mulţi turişti străini.

AFACERI DE LA ZERO