Un salariu pe zi în România: Cât câştigă un key account manager

22 dec 2017 Autor: Adelina Mihai

Salariul oferit unui candidat care ocupă funcţia de key account manager într-o multinaţională din domeniul bunurilor de larg consum variază între 2.200 şi 2.750 de euro net pe lună, potrivit datelor firmei de executive search şi consultanţă în management Korn Ferry Hay Group.

Pe lângă salariul net, candidaţii primesc şi un bonus care variază între 15 şi 20% din salariu. Printre atribuţiile unui key account manager se află îndeplinirea ţintelor legate de relaţia cu clienţii companiei, de la vânzări, profitabilitate, cotă de piaţă sau indicatori de performanţă. De asemenea, cei care ocupă această poziţie trebuie să se ocupe de  dezvoltarea şi de menţinerea unei bune relaţii cu clienţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi
, key account manager
, salariu
, angajati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide