Eveniment

Varujan Vosganian, ministrul Economiei: Fără o reducere a TVA România nu va putea ajunge la o creştere de 4%

Varujan Vosganian, ministrul Economiei: Fără o reducere...

Autor: Corina Mirea

20.06.2013, 11:17 463

Varujan Vosganian, ministrul Economiei este de părere că România nu poate ajunge la o creştere economică de 4% fără renunţarea la cotă de TVA de 24%. În acelaşi timp, el precizează că actual guvernare ar trebui deja să iasă de sub “obsesia” crizei şi să pună “pe masă” o strategie clară de creştere economică.

“Viziunea mea despre actul de guvernare pe patru ani include creşterea competitivităţii, relazarea politicilor fiscale şi interoperabilitate, creşterea locurilor de muncă şi reindustrializarea României“, a declarat Varujan Vosganian în cadrul evenimentului “Cei mai mari jucători din economie”, organizat de ZF.

Vosganian a mai spus că pentru a “pune pe picioare” industria şi cei care o administrează trebuie să aibă o mai mare încredere în potenţialul acesteia.

“Industria nu merge nicăieri, suntem într-o situaţie grea. E foarte important să avem încredere în ea, că dacă nu avem noi cei care o adminsitrăm şi care  o comentăm este foarte greu să dăm încerdere celor din privat”, a adăugat Varujan Vosganian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO