Eveniment

Vîntu, încarcerat la Direcţia Cercetări Penale: Ghiţă este doar o unealtă în mâna Cotroceniului

Vîntu, la Direcţia Cercetări Penale: Ghiţă este doar o unealtă în mâna Cotroceniului

Autor: Mediafax

29.04.2011, 16:43 165

Sorin Ovidiu Vîntu a ajuns la Direcţia Cercetări Penale unde vafi încarcerat în urma deciziei de vineri a Tribunalului Bucureşti,el arătând că Sebastian Ghiţă este doar "o unealtă în mânaCotroceniului", informează Mediafax.

"Atunci când am ajuns la tribunal, mandatele erau deja scrise",a spus Vîntu, el edăugâd că are "o surpriză" pentru preşedineteleTraian Băsescu pe care o va prezenta luni.

Tribunalul Bucureşti a admis, vineri, recursul procurorilor faţăde decizia de cercetare în libertate a lui Sorin Ovidiu Vîntu şiIon Ilie Cezar, acuzaţi de şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

Decizia Tribunalului Bucureşti, luată cu majoritate de voturi,este definitivă.

În 21 aprilie, Sorin Ovidiu Vîntu, alături de Ion Ilie Cezar, afost reţinut, pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţeisupreme, pentru că a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de eurolunar, acţiunea survenind unei plângeri din 4 aprilie a manageruluiRealitatea Media. Lui Ghiţă i s-au cerut 200.000 de euro, însămanagerul Realitatea a spus că dă doar 150.000 de euro.

Banii au fost ceruţi pentru ca Ghiţă să "să fie lăsat în pace"de Vîntu şi să rămână managerul Realitatea, după ce patronulAsesoft a plătit datoriile postului TV şi a făcut investiţii, sumaridicându-se la zece milioane de euro. Citiţi mai multe pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO