Eveniment

VREMEA se menţine rece. PROGNOZA METEO pentru vineri şi sâmbătă

VREMEA se menţine rece. PROGNOZA METEO pentru vineri şi...

Autor: Mediafax

21.01.2016, 14:57 3575

Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vineri

ÎN ŢARĂ

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 şi 2 grade, iar cele minime, în general, între - 20 şi - 10 grade. Cerul va fi temporar noros şi doar pe arii restrânse va ninge slab în Transilvania, Moldova, la munte, iar la începutul intervalului posibil şi în Dobrogea şi Muntenia. Izolat ziua şi local noaptea va fi ceaţă asociată cu chiciură, mai ales în zonele joase de relief din sud. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană, unde va spulbera zăpada, dar şi în Moldova şi pe litoral. 

BUCUREŞTI

Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa, dar mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, însă condiţiile de fulguială vor fi reduse şi din nou noaptea, când vor fi condiţii de ceaţă asociată cu chiciură.  Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -4 grade, iar cea minimă va fi de -15...-13 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească spre -18 grade.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO