Eveniment

ZF HR Trends 2023. Beatrice Alexandrescu, Fundaţia Leaders: Productivitatea muncii este legată de modul în care se simte echipa la locul de muncă. Acum avem nevoie de lideri care să se uite spre oameni şi spre motivarea lor

 Beatrice Alexandrescu, director ge­neral al Fundaţiei Leaders. Foto: leaders.ro

Beatrice Alexandrescu, director ge­neral al Fundaţiei Leaders. Foto: leaders.ro

Autor: Alexandra Cepăreanu, Ramona Cornea

03.05.2023, 17:40 122

Productivitatea muncii este legată de modul în care se simt oamenii la locul de muncă, iar în această perioadă companiile au nevoie de lideri care să se uite spre oameni şi spre motivarea lor, crede Beatrice Alexandrescu, director ge­neral al Fundaţiei Leaders, o orga­nizaţie de consultanţă în leadership.

„Productivitatea muncii este conectată direct cu modul în care se simte echipa la locul de muncă. Şi vedem că în ultima perioadă se întâmplă des activarea implicării echipelor în comunitate. Este important ca oamenii din echipă să se simtă implicaţi, să simtă că contribuie la ceva frumos. Ultimii trei ani au fost provocatori pentru lideri, observăm noi lideri care apar şi se dezvoltă. Acum avem nevoie de lideri care să se uite spre echipă, spre oameni şi spre motivarea lor. Văd lideri care cresc alţi lideri din echipă,” a spus Beatrice Alexandrescu în cadrul conferinţei ZF HR Trends 2023.

În ceea ce priveşte provocările cu care se confruntă liderii în această perioadă, ea spune că a observat o provocare când s-a încheiat munca remote şi fiecare lider de echipă a trebuit să ia decizii în această direcţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO