Evenimente

(P) DexNet face primii paşi în revoluţionarea noii ere a tehnologiei

(P) DexNet face primii paşi în revoluţionarea noii ere...

Autor: Publicitate

22.11.2023, 16:10 51

Într-un salt semnificativ către viitorul Internetului, DexNet a ales Dubaiul ca teren de lansare pentru reţeaua sa revoluţionară de dispozitive fizice integrate cu comunicaţii prin satelit în orbită joasă. Această mişcare marchează începutul Web4, o nouă eră menită să îmbunătăţească securitatea digitală şi libertatea la nivel global.

Alexey Kedo (CEO şi Fondator) şi Igor Botnari (Co-Fondator şi Investitor), împreună cu tehnologia DexNet, sunt hotărâţi să transforme peisajul conectivităţii digitale cu tehnologia lor de ultimă generaţie. Sediul mare al companiei a fost dezvăluit oficial, iar co-fondatorii au anunţat o Mare Deschidere programată pentru 15 decembrie 2023.

La baza misiunii DexNet se află ambiţia de a aborda o problemă critică - stagnarea în modernizarea protocoalelor hardware. Compania îşi imaginează un viitor în care interacţiunile digitale nu sunt doar fără probleme, ci şi sigure şi nelimitate. Lansarea DexNet semnifică un pas important în atingerea acestui obiectiv ambiţios.

Odată cu lansarea companiei, este introdus DexNode, un dispozitiv fizic revoluţionar conceput pentru a propulsa viziunea DexNet înainte. DexNode este echipat cu cipuri SWARM de la SpaceX, facilitând conexiuni directe la reţeaua de sateliţi în orbită joasă. Dispozitivul dispune de procesoare multi-thread de înaltă performanţă, memorie SSD de 2TB şi un modul de canal wireless independent proprietar.

Caracteristicile avansate ale DexNode promit o schimbare paradigmatică în modul în care dispozitivele comunică, deschizând posibilităţi pentru viteză, fiabilitate şi securitate îmbunătăţite. Integrarea cipurilor SWARM de la SpaceX asigură o conectivitate fără probleme la reţeaua de sateliţi în orbită joasă, depăşind limitările protocoalelor hardware tradiţionale.

Deschiderea oficială a sediului DexNet din Dubai a fost realizată în prezenţa deosebită a Sheikhului Majid Rashid Al Mualla, subliniind importanţa acestui avans tehnologic. Sprijinul Sheikhului Majid subliniază angajamentul Dubaiului de a fi în fruntea inovaţiei şi progresului tehnologic.

Alexey Kedo şi Igor Botnari, fondatorii vizionari ai DexNet, şi-au exprimat entuziasmul cu privire la Marele Eveniment de Deschidere programat pentru 15 decembrie 2023 la Palazzo Versace, Dubai. Ei cred că tehnologia DexNet are potenţialul de a redefini viitorul Internetului, oferind o experienţă digitală mai sigură şi mai liberă pentru utilizatorii din întreaga lume.

Călătoria DexNet în Dubai semnifică nu doar o etapă importantă pentru companie, ci şi un pas crucial către realizarea Web4. Pe măsură ce lumea aşteaptă cu nerăbdare Marele Eveniment de Deschidere, DexNet este pregătit să lase o amprentă indelebilă asupra evoluţiei conectivităţii digitale, pregătind terenul pentru un viitor mai sigur, liber şi interconectat.

 
 
 

DESPRE DEXNET

DexNet este o companie globală de tehnologie şi telecomunicaţii specializată în furnizarea de soluţii digitale decentralizate pentru Internet şi tehnologii avansate clienţilor din întreaga lume. Cu o echipă dedicată de profesionişti talentaţi, DexNet se angajează să ofere servicii de vârf în industrie, contribuind la transformarea experienţelor digitale.

 

Progresul lor poate fi urmărit pe canalele lor oficiale de comunicare:

LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/dexnet-one/

Twitter - https://twitter.com/DexNet_one

Website oficial - https://dexnet.one/

Telegram - https://t.me/dexnet_one

 

Adresă de birou:

Conrad Business Tower, Biroul 1008

Sheikh Zayed Road - Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO