Info

Brunch & Cină de Crăciun – un festin regal la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

ADVERTORIAL

Brunch & Cină de Crăciun – un festin regal la JW...

Autor: Publicitate

13.12.2023, 10:00 420

În cea mai frumoasă zi a anului, lasă-te în voia răsfăţului creat de varietatea de opţiuni gastronomice şi atmosfera elegantă şi primitoare de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel şi vino la Brunch-ul şi Cina de Crăciun. Fie că alegi să petreci o zi specială sau o seară spectaculoasă alături de noi, va fi cu siguranţă un moment regal, de neuitat.

Extravaganţă culinară:

Bucură-te din plin de spiritul festiv şi savurează un festin de Crăciun, cu bufete reci şi calde care satisfac toate gusturile. Răsfaţă-te cu o călătorie culinară care cuprinde atât specialităţi de sezon româneşti, cum ar fi toba, lebăr, caltaboş, cârnaţi afumaţi şi vânătoreşti, tradiţionala piftie sau slanina afumată, cât şi internaţionale – Baccala Mantecato (mousse de peşte Baccala), Polpo a la Gallega (caracatiţă cu boia) sau Weihnachtsgants (gârscă la cuptor cu varză roşie) – fiecare fel de mâncare fiind preparat cu măiestrie şi pasiune.

Aromele staţiilor live cu sushi şi sashimi te vor purta pe meleaguri indepartate, prezentând cea mai renumită artă culinară japoneză. Nu în ultimul rând, îţi vom îndulci sărbătorile de iarnă cu o selecţie largă de deserturi irezistibile – “buturuga” de ciocolată şi selecţia faimoasă de JW Cheesecake îţi vor îndulci şi mai mult ziua sau seara de Crăciun.

Crăciunul în familie:

Crăciunul ne aduce împreună, de la mic la mare, iar la JW Marriott Bucharest Grand Hotel avem grijă ca şi mezinii familiilor să aibă parte de o zi de neuitat: echipa noastră de animatori se va asigura că cei mici se bucură de un brunch sau o cină specială, cu momente de neuitat, făcând din acest eveniment o experienţă cu adevărat specială pentru întreaga familie.

Faimoasa tradiţie de Crăciun la JW Marriott continuă – te aşteptăm în 25 Decembrie:

  • Brunch de Crăciun: 12:30 - 16:00
  • Cina de Crăciun: 19:00 - 22:30

Pachetul:

  • Brunch sau cină: 550 RON/persoană - include băuturi răcoritoare, vin şi vin spumant
  • Brunch sau cină cu şampanie: 650 RON/persoană - include băuturi răcoritoare, vin, vin spumant şi şampanie

*Nu se aplică tarif pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, iar copiii cu vârste între 6-12 ani beneficiază de 50% reducere.
*Reducerile pentru copii nu se combină cu alte reduceri.

*Beneficii exclusive Club Connoisseur:

Stimaţii noştri membri Club Connoisseur se pot bucura de o reducere exclusivă de 20%, atât la brunch-ul de Crăciun, cât şi la cină. Nu eşti încă membru? Alătură-te acum şi beneficiază de nenumărate privilegii. Contactează reprezentantul programului nostru de loialitate la Club.Connoisseur@marriott.com.

Crăciunul acesta, alege JW Marriott ca locaţie ideală pentru sărbătorile festive, unde fiecare îmbucătură este un testament al rafinamentului culinar, iar fiecare clipă este o celebrare a momentelor memorabile petrecute alături de cei dragi.

Rezervă un moment desăvârşit!
jwsteakhouse@marriott.com Tel. +4 021 403 1903
https://www.revelionlamarriott.ro/


Despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Cu 402 camere, 12 săli de conferinţă (cu o suprafaţă totală de aprox 2000 mp) şi 6 restaurante şi lounge-uri, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel este unul dintre cele mai generoase, luxoase şi versatile hoteluri din Bucureşti. Deschis în 2000, bucurându-se de o poziţionare privilegiată, în imediata apropiere a Palatului Parlamentului, câştigător consecvent a numeroase premii de excelenţă internaţionale şi locale, JW Marriott Bucharest Grand Hotel se bucură a fi o destinaţie preferată pentru personalităţi din Europa, precum şi pentru demnitari internaţionali. Hotelul se face remarcat atât prin decorul impresionant, cât şi prin plenitudinea serviciilor reunite sub un singur acoperiş: 6 restaurante selecte, un centru de conferinţe cu dotări tehnice de ultimă oră, o galerie de lux pentru cumpărături, cazino, spa şi fitness. Indiferent dacă optează pentru o spaţioasă cameră de oaspeţi sau vin la cină sau prânz, toţi oaspeţii sunt răsfăţaţi cu servicii complete, la standarde de excepţie, la orice oră.

Despre JW Marriott
JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott International si este prezent în întreaga lume, în oraşe cheie şi destinatii unice. Brandul se adreseaza călătorilor rafinaţi şi încrezători, care caută JW Treatment ™ - filozofia brandului, potrivit careia luxul autentic este creat de oameni care sunt pasionaţi de ceea ce fac. Experienţele create de acestia îi ajută pe oaspeţi să fie pe deplin prezenţi, să creeze legături şi să-şi revitalizeze mintea, corpul şi spiritul.

Inspirat de principiile de mindfulness, JW Marriott este un refugiu conceput pentru a permite oaspeţilor să se concentreze pe sentimentul de a fi întreg - prezent în minte, hrănit în corp şi revitalizat în spirit - prin programe şi oferte care îi încurajează să fie impreuna, să acţioneze cu intenţie şi sa experimenteze fiecare moment la maxim.

Astazi sint peste 80 de hoteluri JW Marriott prezente in peste 25 tari. Vizitati JW Marriott online, si pe Instagram sau Facebook. JW Marriott participa in programul Marriott Bonvoy™, noul nume al programului de loialitate care inlocuieste Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, si Starwood Preferred Guest®(SPG). Programul le ofera membrilor sai un portofoliu extraordinar de branduri, experiente unice prin Marriott Bonvoy Moments si beneficii de neegalat, inclusiv acumularea de puncte ce pot fi folosite la sederi gratuite. Pentru inrolarea gratuita sau mai multe informatii despre program, vizitati MarriottBonvoy.marriott.com.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO