Info

Burse în valoare de 115.000 euro la programul WU Executive MBA Bucharest, oferite de Ziarul Financiar şi WU Executive Academy

Advertorial

Burse în valoare de 115.000 euro la programul WU...

Autor: Publicitate

06.02.2024, 07:00 496

Vrei să avansezi în carieră, către o poziţie de top management sau să-ţi începi propria afacere? Eşti interesat să-ţi dezvolţi reţeaua profesională şi viziunea asupra mediului de afaceri global? Construieşte-ţi drumul către succes alături de WU Executive MBA Bucharest! Aplică până pe 29 mai pentru una dintre cele 7 burse de studiu oferite în parteneriat cu Ziarul Financiar!

Programul WU Executive MBA Bucharest este recunoscut la nivel global, aflându-se în top 45[1] programe de Executive MBA din lume pentru a patra oară consecutiv. Este, de asemenea, singurul program din România care deţine tripla acreditare internaţională - EQUIS, AMBA şi AACSB.

Programul se adresează managerilor cu minim 5 ani de experienţă, dornici să-şi dezvolte perspectivele de carieră sau să avanseze într-o organizaţie. Cuprinzând 14 module desfăşurate pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, acesta oferă cursanţilor flexibilitatea de a îmbina studiile cu jobul.

Conţinutul programului este unul global, actualizat la cele mai recente tendinţe din ecosistemul de business şi la tehnologiile emergente, oferind toate instrumentele necesare unui manager de top sau antreprenor de succes. Pe parcursul modulelor de studiu, cursanţii vor aprofunda noţiunile legate de administrarea unei afaceri, de la partea financiară, de strategie, marketing, globalizare, la partea de IT management şi negociere şi, în acelaşi timp, îşi vor îmbunătăţi considerabil abilităţile de leadership.

Studenţii vor avea ocazia să lucreze cu profesori de la universităţi de afaceri prestigioase, printre care IE, ESADE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) sau Carlson School of Management (USA). Structura cursurilor se concentrează în proporţie de peste 80% pe practică, prin studii de caz internaţionale, şi se pune accentul pe interacţiunea între studenţi, dar şi cu alumni ai programului, prin organizarea de guest lectures.

De asemenea, WU EMBA Bucharest oferă o experienţă internaţională, având trei module desfăşurate în Austria şi SUA. Pe parcursul acestora, studenţii au ocazia de a interacţiona cu manageri din companii diverse şi de a obţine insighturi valoroase de business de la aceştia.  

În cei peste 15 ani de prezenţă a programului în România, acesta a ajuns la o comunitate de peste 450 de alumni. Studenţii de EMBA provin din industrii variate, de la IT, domeniul financiar şi de asigurări, construcţii/inginerie, comerţ şi energie, la FMCG, domeniul medical şi farmaceutic. Aceştia au vârsta medie de 39 de ani, dintre care 15 ani de experienţă profesională şi 8 ani de experienţă de leadership. De asemenea, procentul femeilor în cadrul claselor de EMBA a crescut exponenţial în ultimul deceniu, de la 17% la 50% în cadrul ultimei serii. Această creştere reflectă progresul privind egalitatea de gen în domeniul afacerilor şi interesul liderilor de sex feminin pentru dezvoltarea profesională continuă.

Distribuţia burselor oferite de Ziarul Financiar şi WU Executive Academy la programul Executive MBA Bucharest este următoarea:

  • 1 bursă de 27.000 EUR
  • 2 burse de 17.000 EUR
  • 4 burse de 13.500 EUR

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 5 februarie – 29 mai 2024 şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Aplicaţiile vor fi selectate de o comisie de examinare compusă din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi reprezentanţi ai Ziarului Financiar, iar anunţarea beneficiarilor se va face în data de 17 iunie 2024 pe www.zf.ro şi în ediţia print a Ziarului Financiar.

Informaţii complete despre burse şi înscrieri sunt disponibile pe: www.zf.ro/ExecutiveMBA



[1] Conform Financial Times EMBA Ranking 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO