Info

Ce trebuie să faci în cazul unei urgenţe medicale?

ADVERTORIAL

Ce trebuie să faci în cazul unei urgenţe medicale?

Autor: Publicitate

20.12.2023, 09:00 302

Urgenţele medicale pot apărea în orice moment şi orice persoană se poate confrunta cu probleme de sănătate serioase, indiferent de vârstă şi locul în care se află. Primirea de îngrijiri specializate în cel mai scurt timp posibil este esenţială în astfel de situaţii. Astfel, pot fi evitate şi potenţialele complicaţii.

În cazul unor urgenţe medicale, este important de ştiut că Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar, deţine un Compartiment de Primiri Urgenţe (CPU) în care pacienţii care aleg serviciile SANADOR primesc cele mai bune îngrijiri medicale, dar şi cele mai potrivite recomandări.

În Compartimentul de Primiri Urgenţe SANADOR îşi desfăşoară activitatea medici urgentişti foarte bine pregătiţi şi cu o vastă experienţă, dar şi asistenţi specializaţi în urgenţe medicale. Indiferent că este vorba despre o urgenţă care poate fi tratată conservator sau o urgenţă chirurgicală, medicii din CPU SANADOR au acces nonstop la analize şi investigaţii imagistice avansate, pentru stabilirea unui diagnostic corect într-un timp optim şi iniţierea tratamentului corespunzător. În plus, pacienţii beneficiază de analize de laborator efectuate prin sistemul point-of-care (POC), direct la patul bolnavului.

Datorită celor 22 de linii de gardă, în Compartimentul de Primiri Urgenţe SANADOR pacienţii sunt evaluaţi şi primesc tratament în condiţii de maximă siguranţă, pentru diverse tipuri de urgenţe medicale, de la urgenţe ortopedice, urologice, neurologice şi cardiovasculare, până la cele neurochirurgicale, pediatrice, ginecologice şi obstetricale.

Pacienţii care au suferit un accident vascular cerebral (AVC) ischemic acut au acces, graţie Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalului Clinic SANADOR, la tratament de urgenţă prin tromboliză intravenoasă, Spitalul Clinic SANADOR fiind singurul spital privat din Bucureşti care asigură o astfel de terapie. Condiţia este ca pacientul să se încadreze în fereastra terapeutică de patru ore şi jumătate de la apariţia primelor simptome şi să nu aibă contraindicaţii.

Pentru a veni şi mai mult în sprijinul pacienţilor, Spitalul Clinic SANADOR dispune şi de un Serviciu de Ambulanţă, cu dispecerat (021.9699) şi flotă proprie de ambulanţe. Astfel, pacienţii care optează pentru serviciile SANADOR beneficiază de asistenţă medicală de urgenţă prespitalicească atât în Bucureşti, cât şi în ţară, dar şi de transport specializat la spital. Ambulanţele sunt echipate la cele mai înalte standarde de calitate, în conformitate cu regulamentele aflate în vigoare la nivel naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO