Info

EFICIENTIZARE COSTURI CLIMATIZARE: turnuri de răcire EVAPCO pentru instalaţii de producţie industrială

ADVERTORIAL

Autor: Publicitate

30.10.2023, 09:00 124

Suntem încântaţi să anunţăm un nou parteneriat între MIT Clima, liderul pieţei naţionale pentru sisteme HVAC, şi EVAPCO, lider global în proiectarea şi fabricarea sistemelor de căldură şi răcire. Dezvoltate pentru eficienţă energetică şi sustenabilitate, produsele Evapco utilizează principiile răcirii evaporative, care reduc semnificativ consumul de energie în comparaţie cu sistemele tradiţionale de răcire cu aer. EVAPCO se concentrează, de asemenea, pe conservarea apei, dezvoltând tehnologii şi soluţii de economisire a apei.

MIT Clima şi EVAPCO oferă o gamă largă de produse şi soluţii pentru a satisface nevoile de răcire pentru toate industriile. Portofoliul nostru de produse, disponibil pe www.turnuri-de-racire.ro , include turnuri de răcire, răcitoare cu circuit închis, condensatoare evaporative, răcitoare cu fluide, răcitoare adiabatice şi alte echipamente de transfer de căldură.

Pe cât de multe nevoi, pe-atât de multe produse!

Dezvoltăm şi comercializăm o gamă completă de soluţii HVAC pentru industria şi comerţul alimentar, refrigerare industrială, producţie de energie şi procese industriale. De la cel mai mic turn de răcire, asamblat din fabrică şi până la cel mai mare condensator frigorific răcit cu aer, montat pe teren, oferim produse de transfer de căldură concepute pentru a satisface cerinţele de apă şi energie pentru orice proiect.

Turnuri de răcire cu circuit deschis

Lider în tehnologia evaporativă

În calitate de lider al industriei în certificările de performanţă de la terţi, produsele noastre cu evaluarea completă vă permit să vă operaţi sistemele de răcire în mod eficient şi cu linişte deplină.

Turnuri de răcire cu circuit închis

Reducem costurile pentru apă şi energie electrică

Foarte versatile, Turnurile de Răcire EVAPCO au o varietate de aplicaţii, de la răcirea echipamentelor de proces industrial şi alimentar la menţinerea temperaturii în centre de date şi săli de calculatoare şi până la fabricarea chimică.Condensatoare

Maximizaţi eficienţa şi productivitatea

Condensatoarele

EVAPCO au un randament mai bun, sunt mai uşor de întreţinut şi mai eficiente decât produsele concurenţei. Consum redus de apă cu condensatoarele eco-Air EVAPCO, utilizând tehnologiile-proprietare, unice, de răcire fără apă.

Pentru noi, cercetarea şi dezvoltarea sunt valori de bază pentru a inova şi a îmbunătăţi continuu produsele. Investiţiile în tehnologie avansată, facilităţi de testare şi expertiză în inginerie oferă soluţii de ultimă oră care să răspundă nevoilor în evoluţie ale clienţilor noştri.

Oferim servicii şi asistenţă cuprinzătoare. Echipa noastre de profesionişti cu experienţă asigură asistenţă tehnică, servicii de întreţinere, optimizare a sistemului şi piese aftermarket pentru a asigura funcţionarea eficientă şi fiabilă a sistemelor noastre de răcire.

Calitatea produselor şi serviciilor oferite, corelată cu parteneriatele strategice, s-au tradus pentru MIT Clima într-o creştere continuă a cifrei de afaceri, chiar şi în timpul pandemiei. Soluţiile de încălzire, răcire şi aer condiţionat din portofoliul MIT Clima au fost implementate în proiecte variate, de la segmentul logistic şi industrial, până la retail, HoReCa, rezidenţial, facilităţi sportive, militar, şi nu numai. Printre acestea se numără Stadionul Rapid, IKEA Timişoara, AMAZON Iaşi, Stejarii Residence, One Verdi, Hotel Ibis sau Baza Militară de la Lugoj. În anul 2021 cifra de afaceri s-a situat la circa 13 milioane de euro, în timp ce în 2022 s-a apropiat deja de 17 milioane de euro.

Angajamentul MIT Clima şi EVAPCO faţă de calitate şi inovaţie ne aduce recunoaşterea şi certificările de la diverse organizaţii din industrie. Respectăm standardele internaţionale, inclusiv ISO 9001 pentru managementul calităţii şi ISO 14001 pentru managementul mediului.

Prin valorificarea expertizei noastre în transferul de căldură şi tehnologia de răcire, avem un un rol semnificativ în furnizarea de soluţii durabile şi eficiente pentru o gamă largă de aplicaţii, contribuind la progresul industriilor HVAC şi de răcire industrială pentru piaţa din România. La nivel global, poveştile de succes se scriu cu soluţiile oferite de către noi. Printre proiectele dezvoltate se numără Aeroportul International din Atena, cu open cooling towers EVAPCO AT de 8MW, Centrul Comercial ”IS Bankasi” din Turcia, cu o capacitate de 28MW, folosind sisteme de turnuri de răcire AT, Exhibition Centre din Milano, cu un total de 12 turnuri de răcire AT însumând 79 MW, dar şi alte proiecte în Slovacia, Slovenia, Rusia, Israel, Italia, Germania, SUA şi Emiratele Arabe Unite.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO