Info

Intelligence Act SRL, deţinătoarea brandului Intelactsoft lansează Inctrl - platforma revoluţionară de recrutare în IT

ADVERTORIAL

Intelligence Act SRL, deţinătoarea brandului...

Autor: Publicitate

16.02.2023, 08:00 414

În luna aprilie 2023, Intelligence Act SRL, companie IT specializată în transformare digitala, dezvoltare de software şi soluţii pentru managementul de date, deţinătoarea brandului Intelactsoft, va lansa Inctrl – platformă de recrutare online destinată specialiştilor din domeniul IT.

Concepută pentru a simplifica semnificativ procesul de identificare a candidaţilor potriviţi din industria IT, Inctrl foloseşte inteligenţa artificială pentru a găsi şi propune specialiştii IT potriviţi companiilor pe de o parte şi proiectele conform preferinţelor individuale ale oamenilor de IT.

Algoritmii inovatori ai Inctrl folosesc analiza avansată a datelor pentru a identifica cea mai bună potrivire între o companie şi un candidat.

Pentru a se obţine cel mai bun rezultat posibil din interacţiunea cu platforma, s-a folosit inteligenţa artificială, făcând procesul de recrutare mai rapid şi mai eficient.

S-au creat şi implementat metode automate care extrag datele necesare CV-ului profesional din mai multe surse, nefiind nevoie de intervenţie manuală pentru completarea datelor.

„Ultimii ani ne-au învăţat lecţii valoroase despre cum să privim şi să acceptăm viitorul muncii iar unul din adevărurile din industria noastră este că procesul clasic de recrutare finalizat într-o forma de colaborare, un contract individual de muncă cu program luni-vineri, 9-18.00, formă percepută ca rigidă, nu mai reprezintă soluţia optimă pentru angajat dar nici pentru angajator.

În mod special în IT, posibil şi în alte industrii pe viitor, munca poate fi gestionată foarte eficient cu metodele de lucru deja validate de industrie, bazate pe taskuri, obiective, proiecte şi timp.

Timpul este preţios, iar oamenii simt nevoia să îşi poată gestiona singuri această resursă importantă în funcţie de nevoia individuală din acea perioadă a vieţii, atât timp cât pot fi eficienţi şi dau valoare companiilor pentru care aleg să îşi ofere knowledge-ul şi experienţa.

Găsirea unui astfel de environment de lucru flexibil, potrivit cu nevoile individului din acel moment, ar trebui să fie uşoară şi eficientă, şi exact pentru acest motiv a fost concepută platforma Inctrl”. [Călin Lupşan] - CEO Intelligence Act SRL (Intelactsoft)

Inctrl este uşor de utilizat, cu o interfaţă simplă şi intuitivă care permite utilizatorilor să îşi creeze un profil personalizat, să caute şi să aplice pentru proiecte, să îşi încarce CV-urile automat, să intre în contact direct cu companiile de care sunt interesaţi şi să îşi gestioneze proiectele şi veniturile.

Companiile pot folosi Inctrl pentru a posta proiecte, a anunţa poziţiile disponibile, a căuta candidaţi potriviţi, a forma echipe întregi de proiect, a gestiona proiectele, resursele şi plăţile.

„Misiunea noastră este revoluţionarea procesului de recrutare în domeniul tehnologiei, făcându-l mai eficient şi mai accesibil atât pentru angajatori, cât şi pentru cei care caută o formă de lucru potrivită nevoilor din acel moment.” [Călin Lupşan] - CEO Intelligence Act SRL (Intelactsoft)

Echipa care a lucrat la dezvoltarea platformei Inctrl este compusă din specialişti în domeniul IT, recrutori experimentaţi în domeniul tehnologiei şi profesionişti în HR, care înţeleg provocările cu care se confruntă atât angajatorii, cât şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă flexibil în industria tehnologiei. Cu ajutorul cunoştinţele lor despre industrie şi despre procesul de recrutare, aceştia au reuşit să ofere un serviciu util şi inovator viitorilor utilizatori ai platformei.

Începând cu luna aprilie 2023, platforma Inctrl va fi disponibilă în varianta web, urmând ca în urmatoarele luni să fie disponibilă şi aplicaţia pentru descărcare în App Store şi Google Play.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul www.inctrl.ai.

 

Titlul proiectului: INCTRL – Platformă de recrutate si gestiune contractori

Editorul materialului (beneficiarul proiectului): Intelligence Act SRL

Data: DATA PUBLICARII ARTICOLULUI

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014–2020.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Contact

CĂLIN LUPŞAN, CEO

0374 927 933

office@intelactsoft.com

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO