• Leu / EUR4.8909
  • Leu / GBP5.7696
  • Leu / USD4.7450
Info

mediaTRUSTapp, prima aplicaţie pentru mobil pe piaţa românească de monitorizare media

mediaTRUSTapp, prima aplicaţie pentru mobil pe piaţa românească de monitorizare media
17.06.2021, 13:04 114

mediaTRUST, cea mai importantă companie de monitorizare media din România, lansează mediaTRUSTapp. Este vorba despre prima aplicaţie de monitorizare media din România disponibilă pe smartphone şi tabletă.

Aplicaţia poate fi descărcată din magazinele Google Play, App Store şi AppGallery. Cu ajutorul ei, experţii şi consultanţii în relaţii publice, social media şi marketing pot urmări în timp real apariţiile din toate tipurile de media utilizând un smartphone. Produsul mediaTRUST România este, în prezent, singura astfel de soluţie mobilă de pe piaţa autohtonă.

mediaTRUSTapp permite monitorizarea conţinutului media nu numai din portaluri de internet, ci şi din reţelele de socializare, presa scrisă, posturile radio şi de televiziune. În prezent, peste 500 dintre clienţii mediaTRUST Romania - corporaţii internaţionale, companii locale, instituţii naţionale şi de administraţie publică, agenţii de PR şi agenţii de marketing - pot gestiona rezultatele monitorizării media oricând şi oriunde.

„Până în prezent, le-am oferit clienţilor noştri acces la versiunea web adaptată pentru mobil a monitorizării mass-media. Acum le oferim un instrument complet nou - o aplicaţie creată special pentru telefon, mulţumită căreia fiecare expert în comunicare va putea lucra şi mai eficient cu rezultatele media”, spune Bogdan Apostol, Director General mediaTRUST Romania.

În mediaTRUSTapp, articolele pot fi chiar şi ascultate. Aceasta este o caracteristică suplimentară care permite utilizatorilor să se informeze din articolele de presă fără a privi ecranul telefonului.

mediaTRUSTapp oferă oamenilor de PR acces chiar mai rapid la materialele media şi, astfel, capacitatea de a reacţiona imediat la conţinutul apariţiilor, inclusiv din reţelele de socializare, atunci când este necesar. Mai mult, datorită opţiunii de notificare PUSH activată, aplicaţia va semnala de fiecare dată când apar noi informaţii despre subiectul monitorizat în mass-media. Materialele pot fi partajate şi colegilor şi părţilor interesate folosind cele mai populare platforme de mesagerie instantatee instalate pe dispozitivul utilizatorului. Acest lucru creează oportunităţi pentru o gestionare a comunicării şi mai eficientă, de exemplu în social media, şi, fără îndoială, ajută la prevenirea potenţialelor crize de imagine.

Datorită aplicaţiei, utilizatorii pot verifica şi rezultatele activităţilor de comunicare desfăşurate. În plus faţă de valoarea de advertising echivalentă (AVE), care exprimă sumele ce ar trebui cheltuite pentru materialul sau difuzarea unei informaţii date, dacă ar fi o reclamă în acelaşi format, poate fi verificat numărul de contacte potenţiale cu mesajul media (audienţă), iar datorită adăugării automate a culorilor titlurilor publicaţiei în mediaTRUSTapp, utilizatorii vor fi informaţi dacă un anumit text este pozitiv în raport cu subiectul monitorizat (verde), neutru (gri) sau negativ (roşu). În plus, sistemul este echipat şi cu un modul analitic în versiunea mini, care, graţie graficelor, ajută în mod suplimentar la analiza evoluţiei comunicării.

 

Aplicaţia este compatibilă cu Android şi iOS.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mtr.mobile

App Store: https://apps.apple.com/pl/app/mediaTRUST/id1543722530


 

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8909
Diferență: -0,3687
Ieri: 4.9090
Azi: 4.7450
Diferență: -0,0926
Ieri: 4.7494
Azi: 5.7696
Diferență: -0,5858
Ieri: 5.8036
Azi: 5.0380
Diferență: -0,1783
Ieri: 5.0470