Info

Odată cu achiziţia unui nou teren în Bucureşti şi a terenului 1 Iunie din Timişoara, portofoliul de birouri SPEEDWELL depăşeşte pragul de 100.000 mp de spaţii de birouri clasa A

ADVERTORIAL

Odată cu achiziţia unui nou teren în Bucureşti şi a...

Autor: Publicitate

25.09.2023, 10:28 195

Fiind unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piaţa imobiliară din România, compania a devenit un reper de inovaţie şi calitate. Fie că este vorba despre proiecte rezidenţiale, de birouri sau industriale, portofoliul companiei vorbeşte de la sine despre angajamentul său faţă de excelenţă.

Dinamica fluctuantă a pieţei de birouri, împreună cu evoluţia modului în care oamenii abordează munca, au dat naştere unei noi paradigme în cadrul mediului organizaţional.

Perspectiva SPEEDWELL despre piaţa office:

Aceste transformări, în lumina contextului actual, ne-au determinat să reimaginăm spaţiile de birouri, făcând trecerea de la simple zone de lucru la hub-uri multifuncţionale. Astfel, MIRO şi PALTIM Offices reprezintă spaţii special concepute pentru a găzdui chiriaşii în medii axate pe conceptul de well-being, sustenabile, eficiente din punct de vedere energetic, care pot fi adaptate şi personalizate pentru a spori atât confortul spaţiului de lucru, cât şi colaborarea socială.

MIRO, situat strategic pe una dintre cele mai importante şi frecventate artere ale capitalei, şoseaua Bucureşti-Ploieşti sau DN1, este o sinteză între formă şi funcţionalitate care se remarcă în peisajul urban ca un reper de inovaţie şi eficienţă. Proiectat în jurul principiilor de well-being, conectare şi vizibilitate, MIRO setează un nou standard pentru companiile care caută spaţii de birouri cu funcţionalitate premium şi acces uşor la zonele cheie de interes. Clădirea oferă o gamă largă de facilităţi precum, apropierea de unele dintre cele mai importante centre comerciale, acces rapid şi uşor la două aeroporturi din Bucureşti şi la reţeaua de transport public, precum şi un restaurant şi o cafenea la parterul clădirii, dar şi hub-ul integrat de co-working Masia. Ţinând cont de tendinţele din ce în ce mai pronunţate în direcţia mobilităţii sustenabile, am implementat tehnologii de energie verde şi o infrastructură modernă pentru încărcarea vehiculelor electrice. Mai mult, am creat spaţii de parcare pentru biciclete şi scutere care încurajează utilizarea mijloacelor alternative de transport. Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 23.000 de metri pătraţi, din care doar 2.000 de metri pătraţi au rămas disponibili pentru închiriere, MIRO oferă chiriaşilor spaţii de birouri clasa A, cu o înălţime liberă de 3 metri şi suprafeţe de peste 4.500 de metri pătraţi şi 1.700 de metri pătraţi de spaţii de relaxare exterioare.

La fel de impresionantă este şi PALTIM Offices, viitoarea clădire de birouri clasa A, parte a unui proiect mixt localizat în inima vibrantă a Timişoarei, pe malul râului Bega. Componenta office PALTIM le va oferi chiriaşilor săi o suprafaţă generoasă de peste 16.000 de metri pătraţi de spaţii high-end dinamice, redefinind standardul de calitate pentru spaţiile de lucru. Facilităţile şi sistemul inteligent de parcare converg pentru a crea un mediu optim, atent proiectat pentru nevoile angajaţilor viitoarelor companii chiriaşe, în timp ce podelele modulare şi înălţimea generoasă de 3 metri vor permite configurarea birourilor promovând eficienţa şi flexibilitatea spaţiilor de lucru. Cu săli de şedinţă moderne, cu dotări de înaltă tehnologie şi zone deschise de colaborare, PALTIM Office devine un loc în care ideile prind viaţă şi relaţiile profesionale se consolidează.

Clădirea de birouri face parte din proiectul de tip mixed-use PALTIM, care oferă un mix de componente şi facilităţi adaptate unui stil de viaţă modern.

În conformitate cu angajamentul nostru faţă de sustenabilitate, PALTIM a primit pre-certificarea BREEAM Outstanding, iar MIRO este certificat BREEAM Excellent şi WELL PLATINUM, acesta fiind cel mai înalt nivel de certificare obţinut în prezent în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO