Info

(P) 14th Lane, locul unde poţi trăi cele mai frumoase experienţe culinare

(P) 14th Lane, locul unde poţi trăi cele mai frumoase...

Autor: Publicitate

01.11.2018, 17:28 938
 

  Sâmbătă, 03.11.2018, în Bucureşti, 14th Lane îşi deschide porţile pe timp de seară. Noul meniu A la Carte îţi va oferi o experienţă culinară inedită, pe care cu siguranţă îţi vei dori să o retrăieşti.

  Situat pe Şoseaua Orhideelor 15, la parterul clădirilor de birouri The Bridge, lângă Podul Basarab, 14th Lane este un restaurant ce mizează pe reîntoarcerea la gusturile demult pierdute.

  „ Îmi place mâncarea simplă cu un gust complex şi, din ce îmi amintesc eu, mâncarea bunicilor după cum ştim cu toţii era o mâncare simplă, dar cu gust. În viziunea mea acest meniu este ca un tablou. Totul cumva se leagă prin melancolie. 14thLane are o istorie în spate care cumva te face să te gândeşti la cum era viziunea oamenilor în trecut.”, ne spune Gentleman Chef.

  Conceptul restaurantului 14th Lane a plecat de la povestea primului tramvai electric apărut în Bucureşti. Designul este inspirat din istoria tramvaiului 14. Un detaliu original îl reprezintă şinele de tramvai autentice pe care le-au inclus în pardoseală.

  Vă aşteptăm în fiecare Vineri şi Sâmbătă seara la 14th Lane să vă bucuraţi de noul meniu A la Carte într-o atmosferă caldă şi primitoare.

  Pentru mai multe informaţii puteţi accesa pagina de web www.14thlane.ro ​sau pagina oficială de Facebook 14th Lane

  Date de contact 14th Lane: 0727 677 777

  E-mail: events@14th-lane.com

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO