Info

(P) 15 vedete din România participă la Licitaţia caritabilă Artmark

Autor: Publicitate

09.05.2022, 11:14 98

Experienţe memorabile şi zile petrecute în compania unor celebre personalităţi din România sunt scoase la licitaţie în scop caritabil. Casa de Licitaţii A10 by Artmark în colaborare cu Asociaţia Help Autism organizează un eveniment-premieră ce vizează strângerea de fonduri pentru 100 de copii cu autism din România şi Ucraina. 35.000 de euro sunt necesari pentru a atinge obiectivul acţiunii caritabile şi a asigura un cost de 300 de euro pentru fiecare copil. În cazul colectării mai multor fonduri, în urma evenimentului din 17 mai, mai mulţi copii cu autism vor avea şansa să beneficieze de experienţa într-o tabără.

Delia, Mihai Bendeac, Ana Maria Brânză, Smiley, Andi Moisescu, Cătălin Scărlătescu, Micutzu, Iulia Albu, Cabral, Anna Lesko, Cătălin Botezatu, Mihai şi Elwira Petre, Dan Bittman şi Mircea Lucescu sunt personalităţile care oferă experienţe unice pentru a da şansa celor 100 de copii să participe pentru prima dată în viaţa lor într-o tabără de copii. Copiii cu autism nu merg în excursie niciodată cu clasa, iar în tabere nu sunt primiţi. Organizarea acestei tabere de 3 zile va fi un necesar exerciţiu pentru a se descurca singuri, în afara casei sau a şedinţelor de terapie, pentru a se pregăti pentru excursiile cu colegii lor de clasă şi singura şansă pentru a lega prietenii. Însoţit de terapeut, fiecare copil este îndrumat şi susţinut să se descurce independent.

Susţinătorii cauzei nobile vor avea ocazia: să o cunoască pe Delia în culisele unui mare concert din Bucureşti; să participe la o piesă de teatru cu Mihai Bendeac; să compună o glumă pentru Micutzu; să ia parte la o experienţă gastronomică de excepţie de la Chef Cătălin Scărlătescu; să iniţieze o partidă de scrimă cu cea mai bună spadasină din lume Ana Maria Brânză; să meargă la cumpărături cu Iulia Albu sau la pescuit cu Dan Bittman; să primească de la Mircea Lucescu tricoul Dinamo Kiev sau să-i fie alături Loredanei la o întâlnire specială, oferind preţul de pornire de 2.000 de euro pentru fiecare experienţă. Cea mai valoroasă experienţă este oferită de Cabral, care oferă ocazia unică de a face parte din echipajul lui la regată, pentru preţul de pornire de 5.000 de euro. Prezentatorul TV este urmat de Cătălin Botezatu, care, pentru preţul de pornire de 4.000 de euro, va crea o rochie unicat. Pentru preţul de pornire de 3.000 de euro Smiley oferă o experienţă unică în studioul artistului, iar Andi Moisescu va însoţi adjudecatarul la celebrul festival Electric Castle. Mihai şi Elwira Petre oferă un curs de dans, iar Anna Lesko un prânz de excepţie pentru preţul de pornire de 1.000 de euro.

Oricine poate deveni ambasadorul faptelor bune, susţinând cauza caritabilă, iar Casa de Licitaţii A10 by Artmark oferă suport logistic, oferind platforma de licitare pentru colectarea fondurilor necesare, de 35.000 de euro. În acest moment se pot plasa oferte pentru cele 15 experienţe pe artmark.ro ori donând în cadrul evenimentului live, online. Este necesar doar deschiderea, în prealabil, a unui cont de licitare pe artmark.ro. Licitaţia de Artă Contemporană, inclusiv o secţiune caritabilă dedicată Asociaţiei Help Autism va avea loc marţi, 17 mai, ora 19:00, pe platforma Artmark Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO