Info

(P) A fost lansată prima agendă dedicată construirii casei din România Dimmer House Planner: Agenda Casei Tale, de la Idee la Cheie

(P) A fost lansată prima agendă dedicată construirii...

Autor: Publicitate

26.06.2023, 09:00 298

În zilele noastre, planificarea evenimentelor importante, precum nunţile, a devenit o practică obişnuită. Dar ce se întâmplă atunci când visezi să-ţi construieşti propria casă?

Mânaţi de spiritul inovativ şi de vasta experienţă în construcţia de case pe structură din lemn, echipa Dimmer a creat un instrument care să te ajute să-ţi planifici şi organizezi întregul proces de construcţie a casei.

Se numeşte Agenda Casei Mele: Călătoria Mea de la Idee la Cheie şi te poţi gândi la ea ca la un wedding planner, dar pentru casa ta, conceput să te ajute să-ţi planifici viitoarea casă de la A la Z.

Primul produs de acest gen din România, Dimmer House Planner este o agendă care îţi oferă resursele necesare pentru a construi mai bine, mai uşor, mai economic şi mai prietenos cu mediul înconjurător. Este un instrument care te va însoţi pe durata întregii tale călătorii: de la ideea de a avea propria casă până la momentul în care te vei muta în ea împreună cu cei dragi.

CE ESTE DIMMER HOUSE PLANNER ŞI CUM TE AJUTĂ ÎN CONSTRUCŢIA CASEI TALE

Dimmer House Planner este o agendă - un instrument interactiv, util şi informativ. Vei găsi aici informaţii specifice şi recomandări despre construcţia pe structură din lemn, dar acest planner poate fi folosit indiferent de sistemul constructiv ales pentru casa ta.

Cu Agenda Casei Mele, vei avea posibilitatea de a-ţi organiza şi gestiona planurile de acţiune, bugetele şi evoluţia lucrărilor. Vei beneficia de sfaturi şi tips&tricks de la specialişti în domeniu, care îţi vor oferi sugestii şi idei valoroase pentru a-ţi face procesul de construcţie mai eficient şi mai plăcut.

Fie că este vorba despre alegerea materialelor potrivite, optimizarea bugetului sau găsirea celor mai bune resurse şi furnizori, Dimmer House Planner îţi oferă sprijinul necesar în fiecare etapă a proiectului tău. În plus, vei beneficia de template-uri online editabile, care îţi vor permite să centralizezi şi să urmăreşti evoluţia lucrărilor în timp real.

Fiecare pagină a agendei este gândită în detaliu, cu scopul de a-ţi oferi o experienţă plăcută şi simplă în gestionarea proiectului tău. Indiferent că este vorba despre planificarea spaţiilor, alegerea designului interior sau implementarea sistemelor tehnologice, vei găsi în agendă informaţiile şi instrumentele necesare pentru a lua decizii înţelepte şi bine fundamentate.

Pe lângă aspectul practic, Dimmer House Planner te încurajează să te bucuri de întreaga călătorie a construirii casei tale. Este totodată un jurnal personal în care poţi aduna gândurile, visurile şi obiectivele tale legate de locuinţa ideală.

De la idee la cheie, Agenda Casei Mele devine un martor al efortului şi pasiunii tale în realizarea visului tău.

DE CE O AGENDĂ A CASEI

În calitate de producători de case pe structură din lemn, Dimmer a acumulat peste 30 de ani de experienţă în colaborarea cu oameni care şi-au dorit să-şi construiască o locuinţă de vis

şi au observat că se confruntă cu dificultăţi în procesul de planificare şi construcţie a casei.

Unii au avut nevoie de ajutor pentru a-şi pune în ordine gândurile, alţii căutau informaţii sigure şi de încredere sau îşi doreau să fie mereu la curent cu stadiul proiectului lor.

Indiferent de provocările întâmpinate, toţi aceşti oameni şi-ar fi dorit un instrument complet şi eficient care să-i ghideze pas cu pas.

Aşa a luat naştere Dimmer House Planner, pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a-şi planifica şi gestiona proiectul de construire a casei într-un mod organizat şi eficient.

CUM POŢI COMANDA AGENDA

Agenda Casei Mele aduce o viziune inovatoare şi o abordare practică în planificarea casei tale de vis. Indiferent dacă eşti un entuziast al construcţiilor sau un novice în domeniu, acest instrument inteligent îţi va oferi ghidajul şi suportul de care ai nevoie pentru a-ţi transforma visul în realitate.

Cu ajutorul agendei, vei putea gestiona cu succes fiecare etapă a proiectului tău, construind o casă pe care o vei numi cu mândrie „acasă”!

Pentru a beneficia de aceste resurse şi a-ţi începe aventura construirii casei, poţi accesa site-ul oficial al Dimmer House Planner, acolo unde vei găsi mai multe informaţii despre caracteristicile şi beneficiile acestui planner revoluţionar. De asemenea, poţi solicita mai multe detalii şi suport prin intermediul numărului de telefon special creat special pentru House Planner: 0746 126 821.

Şi poţi chiar „răsfoi” agenda aici - https://youtu.be/BpdWVrK8ukQ

 

----

Dimmer este producător de case pe structură din lemn care de peste 30 de ani livrează clienţilor din Europa case pe structură timberframe cu diferite configuraţii de eficienţă energetică, prietenoase cu mediul înconjurător şi construite la standarde de înaltă calitate.

Îi poţi contacta prin intermediul formularului de aici.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO