Info

(P) Abonamentele Concierge Medical, un beneficiu real pentru companii şi angajaţii lor

(P) Abonamentele Concierge Medical, un beneficiu real...

Autor: Publicitate

23.05.2023, 15:25 167

Atunci când vine vorba de sănătatea angajaţilor, companiile caută mai ales să le ofere acestora un beneficiu medical de calitate, care se traduce prin accesibilitate, promptitudine, grijă, empatie şi eficienţa dovedită a serviciilor şi a actului medical, toate centrate pe nevoile şi aşteptările acestora.

Abonamentele corporate Concierge Medical cuprind servicii atent analizate şi personalizate pe aceste nevoi, care presupun: găsirea celor mai bune soluţii medicale (programări în maximum 3 zile în reţeaua proprie, privată sau de stat), acces facil şi necondiţionat la diverse consultaţii şi investigaţii medicale oferite de furnizori de servicii medicale de elită şi mai ales acces necondiţionat la un medic dedicat, Concierge Doctor, care îi îndrumă şi este alături de abonaţi pe tot parcursul traseului medical.

Inovaţie şi adresabilitate prin abonamente medicale centrate pe pacient

Ana Maria Marian, managing director Enayati Medical City: ”Concierge Medical, divizia de abonamente din Enayati Medical City, reprezintă un serviciu inovativ de îngrijire medicală, ce pune accent pe rezolvarea eficientă a problemelor de sănătate şi care se axează pe o relaţie apropriată între medic şi pacient”.

Câteva motive pentru care Abonamentul Concierge Medical este cea mai bună opţiune pentru compania şi angajaţii tăi

 

  1. Îngrijire medicală personalizată prin medicul Concierge Doctor, care are grijă ca drumul pacientului către diagnostic şi tratament să fie cât mai scurt cu putinţă, ajutându-l cu îndrumare şi programări la medici specialişti, medici primari, profesori, conferenţiari, inclusiv medici cu experienţă din străinătate, respectiv clinici din străinătate. Acest medic este la dispoziţia pacientului pentru a discuta orice problemă potenţială sau existentă de sănătate (oferă sfaturi privind stilul de viaţă, modalităţi de a preveni diverse afecţiuni, investigaţii de tip screening etc.).
  2. Acces la o reţea medicală deschisă, în care pacientul nu este limitat la serviciile unui singur furnizor de servicii medicale, ci are posibilitatea de a accesa necondiţionat servicii medicale private de top – cu prioritate în Enayati Medical City, diverşi parteneri medicali din România sau din străinătate, precum şi servicii medicale de stat.
  3. Acoperăaproximativ 95% dintre serviciile de policlinică: acces la orice consultaţie indiferent de specialitate, un număr foarte mare de teste laborator, inclusiv investigaţii de tip  RMN, CT, precum şi acces la diverse proceduri de recuperare medicală.
  4. Timp de aşteptare mai mic: oferim soluţii în tot sistemul sanitar – datorită expertizei medicale şi reţelei de parteneri timpul de aşteptare pentru o programare medicală sau consultaţie se realizează în maximum 3 zile lucrătoare.
  5. Examinări medicale preventive: credem în prevenţie, de aceea abonamentele Concierge Medical includ examinări preventive periodice, care pot ajuta la detectarea problemelor de sănătate aflate în stadii incipiente.
  6. Acces la tehnologii şi tratamente medicale avansate: Enayati Medical City este Oraşul Medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale pentru a oferi cele mai bune soluţii abonaţilor atat prin medici de top, cât şi prin tehnologii şi tratamente moderne.
  7. Servicii de tip Second Opinion (a doua opinie medicală) incluse: aceste servicii medicale pot fi utile în a ajuta abonatii să ia decizii informate şi fundamentate în ceea ce priveşte parcursul şi îngrijirea sa medicală. O evaluare medicală suplimentară efectuată de un alt medic sau de o echipă medicală poate oferi o altă perspectivă asupra diagnosticului, tratamentului sau prognosticului unei boli.
  8. Acces prin consultaţii incluse la Visiting Professors: abonaţii au acces la unii dintre cei mai recunoscuţi medici din străinătate care, la invitaţia policlinicii din Enayati Medical City, vin special în România pentru a oferi consultaţii specializate de oncologie, ortopedie, urologie, chiropractică şi neurochirurgie.
  9. Servicii de recuperare medicală în Baza de recuperare Ioana Elisei din Enayati Medical City: abonaţii au acces la o serie de proceduri terapeutice care vizează inclusiv, dar nu se limitează la ameliorarea simptomelor patologiei musculo-scheletice şi îmbunătăţirea funcţiei kinetice globale a corpului şi a coloanei vertebrale.
  10. Servicii de consiliere psihologică: abonaţii pot apela la ajutorul unui psiholog experimentat pentru a fi îndrumat şi pentru a clarifica problemele cu care se confruntă.
  11. Confort şi satisfacţie: abonamentul Concierge Medical oferă abonaţilor un nivel mai ridicat de confort şi satisfacţie, datorită accesului la servicii medicale de elită, personalizate, necondiţionate şi la un nivel superior de atenţie şi grijă faţă de pacient.

Vrei o ofertă personalizată? Contactează-ne: 021.9362 www.enayatimedicalcity.ro

***

*Despre Enayati Medical City

Enayati Medical City este un Oraş Medical cu suflet, primul ecosistem medical din România, bazat pe inovaţie, empatie şi parteneri medicali de elită. Un complex ce ridică standardele actuale prin integrarea armonioasă a două spitale, unul operat de Grupul Memorial Healthcare şi Enayati Hospital, împreună cu un centru rezidenţial premium pentru seniori, Enayati Home, şi o policlinică cu peste 60 de cabinete. Enayati Medical City se bazează pe parteneri medicali de elită pentru a oferi servicii medicale de top. Situat în nordul Bucureştiului pe strada Gh. Ionescu Siseşti nr. 8A, oraşul medical este fondat de Dr. Wargha Enayati – fondatorul primei reţele medicale private din România şi al abonamentelor medicale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO