Info

(P) ANUNŢ VÂNZARE PLATFORMĂ PETROCHIMICĂ BRADU (ARGEŞ)

(P) ANUNŢ VÂNZARE PLATFORMĂ PETROCHIMICĂ BRADU (ARGEŞ)

Autor: Publicitate

23.02.2023, 09:00 409

Subscrisele BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. şi ROMINSOLV S.P.R.L., în calitate de lichidatori judiciari ai debitoarei OLTCHIM S.A. desemnaţi prin Sentinţa civilă nr. 663 din data de 08.05.2019, pronunţată de Tribunalului Vâlcea Secţia a II-a Civilă, organizează şedinţa de licitaţie publică cu strigare pentru vânzarea, în bloc, a activelor proprietatea OLTCHIM S.A., situate în jud. Argeş, comuna Bradu, sat Geamana, str. Petrochimiştilor, nr.3.

Şedinţa de licitaţie publică va avea loc în data de 16.03.2023, ora 12:00, la sediul Organizatorului din Bucureşti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3.

Preţul de pornire al şedinţei de licitaţie este 232.627.199 Lei, exclusiv TVA.

Blocul de active „Platforma Bradu”  ce face obiectul şedinţei de licitaţie este compus din:

  • Bunuri imobile, respectiv terenuri intravilane în suprafaţă toatală de 1.650.065 mp şi construcţiile edificate pe acestea;

  • Investiţiile în curs de execuţie;

  • Construcţii speciale;

  • Bunuri mobile, constând în principal din utilaje, echipamente, tehnologii, şi obiecte de inventor;

  • Drepturile de proprietate intelectuală şi autorizaţii.

Persoanele care doresc să participe la şedinţa de licitaţie publică au obligaţia de a depune documentele prevăzute în Caietul de prezentare, personal sau prin curier, la sediul organizatorului (Bucureşti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3), sau/şi în format electronic cu semnatură digitală certificată extinsă la adresa de e-mail a organizatorului licitaţiei valorificari.oltchim@rominsolv.ropână pe data de 13.02.2023, cel târziu până la ora 14:00.

În cazul transmiterii documentelor prin curier, îndeplinirea obligaţiei de depunere în termen se va determina prin raportare la momentul înregistrării documentelor la sediul Organizatorului (Bucureşti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3), iar nu prin raportare la momentul trimiterii documentelor de către ofertant.

Caietul de prezentare se poate comunica pe e-mail în urma unei solicitări adresate la adresele de e-mail:valorificari.oltchim@rominsolv.ro sau business.restructuring@bdo.ro.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail anterior amintite.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO