Info

(P) Aşteptarea a luat sfârşit! Un look fresh, o arhitectură modernă, şi cel mai bun noodles de la renumitul lanţ de restaurante CHOPSTIX poate fi savurat iarăşi în locaţia din Park Lake Shopping Center, acum sub o arhitectură modernă şi prietenoasă!

(P) Aşteptarea a luat sfârşit! Un look fresh, o...

Autor: Publicitate

02.08.2022, 09:00 142

Cunoscut pentru varietatea de noodles în combinaţii irezistibile, lanţul de restaurante CHOPSTIX redeschide restaurantul din centrul comercial Park Lake care are o nouă înfăţişare, plină de culoare, cu o arhitectură aparte, cât mai aproape de iubitorii de asiatic.

Mai mult decât un restaurant cu specific chinezesc!

CHOPSTIX reprezintă mai mult decât un restaurant cu specific chinezesc: este locul în care ai parte de o experienţă culinară de neuitat a diverselor specialităţi asiatice, preparate cu pasiune şi cu un mix de ingrediente proaspete, pentru un gust autentic. Produsele CHOPSTIX sunt atent pregătite folosind cele mai fresh ingrediente, aduse de la producători locali.

Let’s noodle up & live cooking together!

 

Din dorinţa de a aduce mai aproape de clienţii CHOPSTIX sesiunile live de gătit, acum în restaurantul din Park Lake te poţi bucura de o experienţă culinară pe cinste: tu comanzi preparatele preferate iar acestea vor fi pregătite în faţa ta. Noodles de la CHOPSTIX poate fi savurat în diverse combinaţii, arome şi texturi, care le-au făcut atât de iubite şi apreciate de către iubitorii de asiatic. Indiferent ce produse vei alege din meniu, la CHOPSTIX vei regăsi întotdeauna arome, culori şi un gust de care te vei îndrăgosti şi la care te vei întoarce când ai poftă de ceva autentic.

 

ZI DE ZI ADUCEM ASIA MAI APROAPE!

La redeschiderea restaurantului  CHOPSTIX  din Park Lake au venit toţi iubitorii de asiatic, de la mic la mare, pentru a se bucură de noua înfăţişare, dar şi de preparatele care au rămas la fel de fresh şi gustoase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO