Info

(P) Black Friday aduce reduceri de până la 80 la sută pe Explorado.ro

(P) Black Friday aduce reduceri de până la 80 la sută...

Autor: Publicitate

11.11.2022, 12:59 160

Perioada cu cele mai mari discounturi din an a sosit. Începând de mâine, 11 noiembrie, până duminică, 13 noiembrie, toţi clienţii Explorado se pot bucura de preţuri foarte mici la articole vestimentare, gadgeturi şi produse din categoriile beauty, home & deco şi puericultură.

Explorado.ro, cel mai nou magazin online de live shopping şi lifestyle, a pregătit pentru toţi clienţii săi super reduceri la toate gamele de produse de pe site: haine şi încălţămite de sezon, parfumuri, dispozitive inteligente, decoraţiuni pentru casă, accesorii etc.

Discounturile pot ajunge până la -80%, iar printre brandurile incluse în promoţie se află Columbia, Desigual, Fundango, Superdry, Maraton, Liu Jo, Karl Lagerfeld, Kings & Clowns, Only, Vero Moda, Levi’s, Makeup Revolution, Skechers, ANTIPODES, Urbanista, Xiaomi şi NUK.

Timp de trei zile, toţi cei care adoră să facă cumpărături online au ocazia să îşi achiziţioneze articolele preferate la super ofertă. Produsele cu cel mai mic preţ din acest an fac parte din categoriile pentru femei, bărbaţi, copii, beauty, home & deco şi gadgets, unele dintre ele având preţuri chiar şi sub 100 de lei.  

Campania de Black Friday este disponibilă în limita stocului disponibil. Reducerile se aplică în mod automat la produsele selectate, iar livrarea este gratuită.

Despre proiectul Explorado.ro

Explorado.ro a fost lansat după doi ani de dezvoltare de la zero a platformei şi tehnologiilor proprii şi este un proiect finanţat 100% cu capital românesc.

Investiţia în platforma Explorado.ro este susţinută integral de către International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii româneşti de transport şi logistică. Deţinută de oamenii de afaceri arădeni Simion şi Loredana Apreutese, International Alexander Holding îşi marchează prin această investiţie extinderea lor în zona de retail online business to consumer.

În 2019, International Alexander Holding şi-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile şi nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live şi îşi propune să ofere utilizatorilor săi experienţe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor şi să creeze experienţe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experienţa limitată oferită până acum de comerţul online.

Explorado.ro este primul magazin online generalist de acest calibru lansat în ultimii ani în România.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO