Info

(P) Ce tip de încălţăminte să alegi pentru un festival? Cele mai în vogă propuneri direct de la Sizeer!

(P) Ce tip de încălţăminte să alegi pentru un...

Autor: Publicitate

17.07.2023, 18:01 87

Sezonul festivalurilor se apropie cu paşi repezi şi, odată cu el, încep şi planificările intensive. Cu toate acestea, în vârtejul pregătirilor nu trebuie uitat că outfit-ul joacă un rol important! Pentru a te bucura de muzică şi de timpul petrecut cu prietenii, fiecare dintre ţinutele tale de festival trebuie să fie completată de o încălţăminte confortabilă. Te întrebi ce modele să alegi? Vezi sugestiile noastre!

Încălţămintea la modă – un must have pentru fiecare look de festival

Confortul şi un look deosebit sunt criteriile de bază cărora trebuie acordat atenţie în momentul creării ţinutei pentru un concert. Sneakers confortabili sau tenişii îţi vor permite să trăieşti momente de neuitat fără să-ţi faci griji că îţi vei obosi picioarele. Ce încălţăminte la modă pentru festival se va potrivi cel mai bine cu ţinutele tale? Aruncă o privire pe lista noastră şi descoperă cele mai hot propuneri!

Tenişii Run Star Hike – completează-ţi outfit-ul de festival cu marca Converse

Visezi la nişte tenişi Converse originali pe care să-i asortezi uşor cu outfit-ul tău pentru o anumită zi de festival? Atunci modelul Converse Run Star Hike este soluţia perfectă pentru tine. Partea superioară solidă se potriveşte excelent cu o varietate de ţinute, iar talpa zimţată inedită le conferă un caracter neconvenţional.

Tenişii Vans Sk8-Hi – confort şi un look inegalabil

Îţi place stilul clasic de skateboarding? Designul atemporal al tenişilor Vans Sk8-Hi se potriveşte perfect cu o varietate de look-uri de festival. Combinaţia versatilă de culori şi logo-ul atrăgător Jazz Stripe creează o siluetă care se combină deopotrivă cu ţinute în culori pastelate, treninguri, outfit-uri în nuanţă de neon şi în stil rock.

Sneakers Jordan Max Aura 3 – vibe baschetbalistic în stil streetwear

Sneakers de baschet Jordan Max Aura 3 sunt o opţiune excelentă pentru multe concerte. Partea superioară confortabilă şi sistemul inovator de amortizare garantează un confort maxim în timp ce te bucuri de prestaţia artiştilor tăi favoriţi. Dacă preferi să dansezi toată noaptea în loc de a participa la un concert clasic - perna de aer din talpa exterioară va transforma fiecare pas într-o adevărată plăcere, iar inserţiile colorate în nuanţe intense va conferi un caracter deosebit ţinutelor simple. Vei alege un model cu detalii în roşu strălucitor sau vei opta pentru unul cu accente în verde suculent?

Converse Run Star Motion – tenişi originali pentru festival

Îţi place ca atunci când mergi undeva să te faci remarcată? Optează pentru o pereche de tenişi pe lângă care nimeni nu va trece cu indiferenţă. Profilul impresionant al pantofilor sport Converse Run Star Motion se potriveşte de minune cu ţinutele extravagante. Talpa futuristă cu un design accentuat şi partea superioară clasică cu şireturi creează o propunere impresionantă, dar confortabilă. Un astfel de concept modern va arăta excelent combinat cu o mulţime de outfit-uri.

Reebok Club C – sneakers perfecţi pentru iubitorii de clasic

Dacă, pe de altă parte, preferi un design mai discret în locul încălţămintei extravagante, optează pentru propunerea minimalistă de la Reebok. Colecţie Club C completează perfect orice ţinută de festival. Ambele modele, atât cu partea superioară redusă, cât şi cu partea superioară înaltă, pe talpă standard sau înaltă, vor fi perfecte pentru multe evenimente muzicale.

Vei găsi toate modelele din lista noastră la Sizeer. Verzi oferta online sau vizitează showroom-urile Sizeer şi alege sneakers sau tenişii care se vor potrivi perfect cu ţinutele tale de festival.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO