Info

(P) Cele mai bune investiţii în panouri fotovoltaice alături de TAW Energy

(P) Cele mai bune investiţii în panouri fotovoltaice...

Autor: Publicitate

07.06.2023, 10:51 1262

Într-o lume aflată în continuă schimbare, cu tot mai mult accent pus pe protejarea mediului înconjurător, companiile care investesc în energia verde devin din ce în ce mai importante. TAW Energy este un lider în domeniul panourilor fotovoltaice şi al energiei verzi din România.

Conform companiei TAW Energy, investiţiile în energie verde şi panouri fotovoltaice sunt din ce în ce mai populare în România, iar acest lucru nu este surprinzător deloc. Un studiu recent a arătat că mai mult de 70% dintre români sunt interesaţi să instaleze panouri solare în casele lor.

Dar ce sunt panourile fotovoltaice şi de ce ar trebui să le avem în casele noastre? Ei bine, panourile fotovoltaice sunt dispozitive care transformă energia luminoasă în energie electrică, folosind tehnologia fotovoltaică. Această energie electrică poate fi utilizată pentru alimentarea casei noastre, înlocuind astfel energia electrică obţinută din surse neregenerabile.

De ce să investeşti în panouri fotovoltaice? În primul rând, acestea sunt o sursă de energie regenerabilă, ceea ce înseamnă că sunt mai ecologice decât sursele de energie neregenerabile, cum ar fi combustibilii fosili.

Iar probabil cel mai avantajos lucru pe care ni-l dorim cu toţii: acestea pot reduce factura noastră de energie electrică, deoarece energia produsă de panourile fotovoltaice poate fi utilizată direct în casa noastră.

Dar nu numai că economisim bani, ci şi ajutăm la protejarea mediului înconjurător. Sunt multe avantaje în a investi în panouri fotovoltaice şi sperăm că acest lucru vă va face să vă gândiţi la această opţiune.

Dacă vrei să afli mai multe despre panouri fotovoltaice, investiţii inteligente, anunţuri de ultima oră, autorizaţii pe care trebuie să le ai înainte de a instala panourile fotovoltaice, şi alte informaţii pe care trebuie să le ştii înainte de a instala panouri fotovoltaice în  casa ta, accesează website-ul companiei TAW Energy, unde găseşti toate răspunsurile la aceste întrebări în secţiunea dedicată Blogurilor.

TAW Energy este o alegere excelentă pentru oricine caută soluţii ecologice şi eficiente pentru nevoile lor cu privire la energia regenerabilă.

  1. Responsabilitatea socială a TAW Energy

La TAW Energy, responsabilitatea socială este o valoare importantă. Compania este dedicată protejării mediului şi susţinerii comunităţii. TAW Energy investeşte în proiecte de mediu şi îşi încurajează echipa să participe la activităţi cu privire la protejarea şi întreţinerea mediului înconjurător prin plantarea de copaci şi donaţii către ONG-uri care au ca scop dezvoltarea sustenabilităţii ţării. De asemenea, TAW Energy susţine şi promovează dezvoltarea durabilă a comunităţilor din România.

  1. Obiective şi cifre atinse de companie

TAW Energy este una dintre cele mai importante companii din România în domeniul energiei verzi, cu o echipă talentată şi autorizată. Compania şi-a propus să devină liderul de piaţă în domeniul panourilor fotovoltaice şi al energiei verzi, şi să ofere soluţii complete şi eficiente pentru nevoile clienţilor săi din întreaga ţară.

Spre deosebire de alte companii concurente din industrie cu preţuri piperate, TAW Energy a dovedit prin serviciile şi preţurile pe care le are că este 100% dedicată satisfacerii nevoilor clienţilor, oferindu-le servicii cât mai accesibile, pentru a le asigura confortul şi pentru a putea creşte numărul prosumatorilor în România şi a persoanelor educate când vine vorba de sustenabilitate, mediu înconjurător şi energie regenerabilă.

Compania a anunţat că are puncte de lucru şi depozite proprii în locuri strategice din România, ceea ce le permite sa ofere servicii rapide şi eficiente tuturor clienţilor.

Până în prezent, TAW Energy a livrat peste 500 de proiecte şi îşi propune să depăşească 1GW până în anul 2025, ceea ce înseamnă peste 200.000 locuinţe care se vor bucura de facturi mult mai reduse la curent şi mai mult de atât, vor deveni prosumatori şi vor putea genera venit.

Echipa TAW Energy este formată din profesionişti cu experienţă în domeniul energiei verzi şi al panourilor fotovoltaice, cu certificări şi autorizaţii necesare. Aceştia oferă clienţilor soluţii personalizate, adaptate nevoilor lor specifice, şi îi ajută să facă economii semnificative la factura de energie. TAW Energy investeşte în formarea continuă a echipei sale, pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii şi soluţii din domeniu.

  1. Noi servicii ale companiei

Pe lângă soluţiile rezidenţiale, comerciale, industriale, publice şi soluţiile de finanţare, în scurt timp, compania urmează să lanseze chiar şi staţii electrice auto, aşa că dacă şi tu călătoreşti cu maşina electrică, îţi poţi încărca maşina în mod GRATUIT la staţiile marca TAW Energy.

Ult alt serviciu nou al companiei - Împământarea este o etapă esenţială în instalarea panourilor fotovoltaice, iar TAW Energy se asigura că toţi clienţii lor beneficiază de cele mai bune servicii în acest sens. Oferă măsurarea şi eliberarea certificatului GRATUIT pentru împământare, însă dacă locaţia nu dispune de împământare, se ocupă ei de asta, contra cost. Costul pentru această operaţiune este de aproximativ 1.000 RON, însă compania TAW Energy este mereu transparentă cu clienţii lor şi le oferă cele mai bune soluţii la cele mai avantajoase preţuri.

  1. Beneficiază de cele mai bune preţuri şi servicii

TAW Energy oferă cele mai bune preţuri şi servicii din industrie, făcând energiile verzi accesibile pentru toată lumea. Compania oferă soluţii personalizate, adaptate nevoilor şi bugetelor clienţilor, şi se angajează să ofere întotdeauna cel mai bun serviciu raport calitate-preţ.

TAW Energy a declarat: "Cu toate acestea, nu suntem imuni la critici din partea concurenţei noastre, care nu este de acord cu preţurile noastre normale din industria panourilor fotovoltaice. Noi suntem mândri să fim una dintre puţinele companii care oferă preţuri de bun simţ şi transparentă în toate aspectele serviciilor noastre. Există şi alte companii care practică aceleaşi preţuri normale de bun simţ, dar din păcate prea puţine."

  1. Participarea la Programul “Casa Verde Fotovoltaice”

TAW Energy este un partener de încredere al programului Casa Verde, care oferă finanţare pentru proiecte de energie verde. Compania oferă suport şi asistenţă clienţilor săi în procesul de aplicare pentru finanţare şi îşi propune să simplifice procesul pentru a face energia verde mai accesibilă pentru toată lumea.

Aşa că te încurajăm ca atunci când te înregistrezi în Programul “Casa Verde Fotovoltaice”, să alegi ca instalator firma TAW Energy şi sigur nu vei regreta!

Compania a dezvoltat şi implementat numeroase proiecte în domeniul energiei verzi, care au avut un impact pozitiv asupra mediului şi au adus economii semnificative la factura de energie a clienţilor săi. Printre acestea se numără proiecte de panouri fotovoltaice pentru case, blocuri de apartamente, birouri, instituţii publice şi 5 parcuri fotovoltaice.

Studiile de caz ale TAW Energy demonstrează că investiţia în energie verde poate fi profitabilă şi poate aduce beneficii atât pentru mediul înconjurător, cât şi pentru buzunarul clienţilor.

Dacă şi tu eşti interesat de subiecte precum: sustenabilitatea şi energia verde, află că poţi participa la un eveniment care are loc chiar săptămâna aceasta în Bucureşti, la care va participa şi TAW Energy, iar astfel vei avea oportunitatea să cunoşti o parte din echipă, precum şi să petreci timp de calitate cu liderii din industria energiei ce vor participa la summit.

Pe data de  7 şi 8 iunie, TAW Energy participa în calitate de partener la cel mai important eveniment al verii pentru industria energetică din România: Energy Strategy Summit 2023 la Palatul Parlamentului.

A 9-a ediţie a summitului reuneşte cei mai influenţi decidenţi din industria energetică din România, pentru o analiză a strategiilor naţionale, europene şi corporative . 

Prezenţa companiei TAW Energy la eveniment ne arată cât de mult pune accent pe evoluţie sustenabilă în România şi dorinţa lor puternică de a fi lideri în domeniul energetic şi mai ales în industria panourilor fotovoltaice.

Aşa că, dacă vrei să îi cunoşti poţi participa şi tu la Energy Strategy Summit, (eveniment organizat de Energynomics) sau îi poţi contacta pur şi simplu la numărul de telefon sau adresa de e-mail afişată pe website-ul lor, www.tawenergy.ro şi urmăreşte-i pe paginile lor de Social Media.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO