• Leu / EUR4.9746
  • Leu / GBP5.7433
  • Leu / USD4.6864
Info

(P) Centrul de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR a devenit centru de excelenţă şi training acreditat internaţional

(P) Centrul de excelenţă în chirurgia cardiovasculară...

Autor: Publicitate

07.06.2023, 12:01 126

Bucureşti, 7 iunie 2023. SANADOR anunţă acreditarea internaţională a Centrului de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR ca primul centru de excelenţă şi training Corcym din România.

„Acest titlu reprezintă o recunoaştere a eforturilor şi dedicării echipei noastre de chirurgi cardiovasculari şi a întregului personal medical. El confirmă faptul că Spitalul Clinic SANADOR este în fruntea inovaţiei şi a excelenţei medicale în România, oferind pacienţilor noştri cele mai avansate tehnici şi tratamente minim invazive pentru afecţiunile cardiovasculare. Suntem mândri să fim primul spital şi prima echipa chirurgicală din România care primeşte această recunoaştere, ce confirmă poziţia noastră în topul serviciilor medicale de înaltă calitate”, a declarat Prof. Dr. Victor Costache, şeful Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Clinic SANADOR.

Centrul de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR asigură pacienţilor cele mai moderne tratamente, realizate de medici cu o vastă experienţă şi cu stagii de formare şi perfecţionare în importante centre de excelenţă internaţionale, în primul bloc operator complet digitalizat din România. Intervenţiile se pot realiza prin minitoracotomie sau prin chirurgie endoscopică, deoarece blocul operator dispune de cele mai avansate echipamente endoscopice 3D şi 4K. În cazurile cu indicaţii în acest sens, intervenţiile chirurgicale pot fi completate cu proceduri de cardiologie intervenţională. Spitalul Clinic SANADOR este singurul din România dotat cu două angiografe ultraperformante Philips Azurion 7, de ultimă generaţie, cu ajutorul cărora se realizează proceduri endovasculare avansate, multe efectuate în premieră pentru ţara noastră la SANADOR.

Pentru a primi acest certificat, Centrul de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR a trecut prin mai multe inspecţii riguroase, efectuate de o comisie de auditori din Italia, care au examinat atent dotările spitalului şi au asistat la mai multe intervenţii chirurgicale cardiovasculare minim invazive realizate cu succes de echipa condusă de Prof. Dr. Victor Costache. Acest proces de audit a implicat o evaluare detaliată a competenţei chirurgilor de la SANADOR, a calităţii serviciilor medicale, a rezultatelor obţinute şi a nivelului de satisfacţie a pacienţilor.

„Mulţumim Corcym Academica pentru oportunitatea de a ne alătura reţelei sale selecte de centre de excelenţă şi training în domeniul chirurgiei cardiovasculare minim invazive. Această colaborare va contribui la îmbunătăţirea continuă a serviciilor noastre, prin schimbul de cunoştinţe şi experienţă cu alte instituţii din domeniul chirurgiei cardiovasculare”, a precizat Prof. Dr. Victor Costache.

Centrul de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la SANADOR s-a remarcat în ultimii ani prin numeroasele intervenţii realizate prin proceduri chirurgicale sau angiografice, multe în premieră pentru ţara noastră, toate în beneficiul maxim al pacienţilor din România.

Înfiinţat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o continuă dezvoltare organică, în prezent deţinând cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din ţară, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale şi puncte de recoltare, radiologie şi imagistică medicală de înaltă performanţă, situate în Bucureşti. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care asigură o gamă complexă de servicii medicale, având şi compartiment de primiri urgenţe adulţi şi copii, 21 linii de gardă şi flotă proprie de ambulanţe.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9746
Diferență: -0,006
Ieri: 4.9749
Azi: 4.6864
Diferență: -0,7413
Ieri: 4.7214
Azi: 5.7433
Diferență: -0,2847
Ieri: 5.7597
Azi: 5.1446
Diferență: -0,0486
Ieri: 5.1471