Info

(P) Comisia oncologică multidisciplinară, obligatorie pentru managementul corect al cancerului

(P) Comisia oncologică multidisciplinară, obligatorie...

Autor: Publicitate

23.09.2022, 08:00 225

Diagnosticul şi tratamentul bolilor oncologice necesită o abordare complexă, multidisciplinară, cu respectarea recomandărilor din cele mai noi ghiduri internaţionale. Deoarece boala canceroasă are o evoluţie rapidă şi uneori imprevizibilă, dar şi în contextul dezvoltării tehnologice rapide şi a unei dinamici continue în ceea ce priveşte terapiile oncologice, colaborarea strânsă între specialişti cu o vastă experienţă, din toate domeniile implicate în diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor maligne, este esenţială pentru a obţine cele mai bune rezultate. Astfel, comisia oncologică multidisciplinară, cunoscută şi ca Tumor Board, a devenit o componentă esenţială, indispensabilă, în abordarea şi gestionarea optimă a patologiei canceroase.

Centrul Oncologic SANADOR, cel mai mare centru medical privat specializat în diagnosticarea şi tratarea cancerului, oferă acces pacienţilor oncologici la tehnologii de ultimă generaţie, precum şi la o gamă complexă de servicii moderne şi integrate, în vederea stabilirii unui diagnostic corect şi precoce, precum şi a unei conduite terapeutice personalizate şi a unui plan de monitorizare post-terapeutică eficient.

La SANADOR, pacienţii cu afecţiuni maligne beneficiază de expertiza comisiei oncologice multidisciplinare, formată din medici cu multă experienţă în oncologie, chirurgie oncologică, radioterapie, radiologie-imagistică medicală, dar şi anatomie patologică, chirurgie toracică, ginecologie, urologie, neurochirurgie, după caz. În Tumor Board, specialiştii au posibilitatea de a analiza toate aspectele legate de diagnostic şi de a stabili cea mai bună strategie terapeutică, ţinând cont de particularităţile fiecărui caz în parte.

Evaluarea cazului în cadrul comisiei oncologice multidisciplinare aduce avantaje semnificative pentru pacient: diagnostic de certitudine, precizie şi promptitudine în planificarea conduitei terapeutice, precum şi tratament personalizat, cu un impact benefic în ceea ce priveşte creşterea şanselor de supravieţuire a pacienţilor oncologici şi asupra îmbunătăţirii calităţii vieţii acestora.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO