• Leu / EUR4.9481
  • Leu / GBP5.6203
  • Leu / USD4.5740
Info

(P) Comisia oncologică multidisciplinară, obligatorie pentru managementul corect al cancerului

(P) Comisia oncologică multidisciplinară, obligatorie pentru managementul corect al cancerului

Autor: Publicitate

23.09.2022, 08:00 160

Diagnosticul şi tratamentul bolilor oncologice necesită o abordare complexă, multidisciplinară, cu respectarea recomandărilor din cele mai noi ghiduri internaţionale. Deoarece boala canceroasă are o evoluţie rapidă şi uneori imprevizibilă, dar şi în contextul dezvoltării tehnologice rapide şi a unei dinamici continue în ceea ce priveşte terapiile oncologice, colaborarea strânsă între specialişti cu o vastă experienţă, din toate domeniile implicate în diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor maligne, este esenţială pentru a obţine cele mai bune rezultate. Astfel, comisia oncologică multidisciplinară, cunoscută şi ca Tumor Board, a devenit o componentă esenţială, indispensabilă, în abordarea şi gestionarea optimă a patologiei canceroase.

Centrul Oncologic SANADOR, cel mai mare centru medical privat specializat în diagnosticarea şi tratarea cancerului, oferă acces pacienţilor oncologici la tehnologii de ultimă generaţie, precum şi la o gamă complexă de servicii moderne şi integrate, în vederea stabilirii unui diagnostic corect şi precoce, precum şi a unei conduite terapeutice personalizate şi a unui plan de monitorizare post-terapeutică eficient.

La SANADOR, pacienţii cu afecţiuni maligne beneficiază de expertiza comisiei oncologice multidisciplinare, formată din medici cu multă experienţă în oncologie, chirurgie oncologică, radioterapie, radiologie-imagistică medicală, dar şi anatomie patologică, chirurgie toracică, ginecologie, urologie, neurochirurgie, după caz. În Tumor Board, specialiştii au posibilitatea de a analiza toate aspectele legate de diagnostic şi de a stabili cea mai bună strategie terapeutică, ţinând cont de particularităţile fiecărui caz în parte.

Evaluarea cazului în cadrul comisiei oncologice multidisciplinare aduce avantaje semnificative pentru pacient: diagnostic de certitudine, precizie şi promptitudine în planificarea conduitei terapeutice, precum şi tratament personalizat, cu un impact benefic în ceea ce priveşte creşterea şanselor de supravieţuire a pacienţilor oncologici şi asupra îmbunătăţirii calităţii vieţii acestora.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9481
Diferență: 0,1538
Ieri: 4.9405
Azi: 4.5740
Diferență: -0,3768
Ieri: 4.5913
Azi: 5.6203
Diferență: -0,1084
Ieri: 5.6264
Azi: 4.9827
Diferență: -0,5131
Ieri: 5.0084