Info

(P) Companiile de transport au acum la dispoziţie OBU All-In-One, de la SafeFleet, cel mai simplu serviciu pentru plata taxelor de drum din Europa

(P) Companiile de transport au acum la dispoziţie OBU...

Autor: Publicitate

28.09.2022, 15:10 208

OBU All-In-One, parte din oferta SafeFleet pentru transportatori, este un aparat autorizat de EETS (SETRE) pentru plata unică a taxelor de drum ce revin transportatorilor români care tranzitează ţări din Europa, cu vehicule de min 3.5T. Aparatul poate fi folosit transfrontalier, elimină nevoia achiziţionării unor viniete temporare şi reduce timpii alocaţi sarcinilor administrative.

Ce este EETS

EETS (Electronic European Toll System sau SETRE - Serviciul European de Taxare Rutieră Electronică) este menit să asigure interoperabilitatea dintre toate sistemele de taxare din Uniunea Europeană. Scopul EETS este să ofere transportatorului posibilitatea de a plăti o singură taxă, unui singur furnizor de servicii, folosind un singur dispozitiv de tip on-board-unit, OBU, pentru traversarea oricărei ţări din UE.

Cum funcţionează OBU All-In-One

Compania ta încheie un contract cu un agent SafeFleet care îţi înregistrează toate dispozitivele şi camioanele la administraţiile naţionale ale ţărilor pentru care vrei să plăteşti taxa. Atunci când tranzitezi alte state europene, SafeFleet achită prin intermediul OBU All-In-One suma corespunzătoare fiecărei ţări în parte, iar la finalul fiecărei săptămâni primeşti pe email factura de plată.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale OBU All-In-One este faptul că, toată responsabilitatea privind funcţionarea şi operarea sistemului de taxare pentru companie este preluată de SafeFleet. În plus, ai suport 24h / 24h pentru buna funcţionare a sistemului şi diminuezi cheltuielile cu amenzile pentru taxe neplătite. 

Cu OBU All-In-One poţi achita taxele de drum din Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Germania, Italia, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria. 

Pentru o ofertă personalizată, completează formularul de contact sau sună-ne la 0256.294.608.

SafeFleet lider în monitorizare flote de peste 20 de ani 

De peste 20 de ani, SafeFleet oferă clienţilor săi soluţii de calitate precum monitorizarea în timp real a flotei, geofencing, colectarea datelor CAN-bus, monitorizarea consumului de combustibil, plata automată a taxei de drum, optimizarea rutelor şi integrarea tahografului.
 

Unul dintre cei mai mari jucători din sud-estul Europei, SafeFleet dispune de un software telematic inovator pe piaţa IoT din România, folosit cu succes şi de companii din Italia, Polonia, Ungaria şi alte 23 ţări din întreaga lume.

În prezent, soluţiile SafeFleet sunt utilizate de peste 7.000 de clienţi, cu peste 75.000 de device-uri de monitorizare instalate. Printre clienţii SafeFleet se numără UPC, Veolia, Raiffeisen Bank, ING Bank, E.ON România, EVN Macedonia, EULEX Kosovo, EUMM Georgia, Procredit Bank Kosovo şi 35 de municipalităţi din Italia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO