Info

(P) Cosurile cadou de Paste, o metoda aparte de a le multumi oamenilor care iti sunt alaturi in companie

Sursa foto: shutterstock.com

Sursa foto: shutterstock.com

Autor: Publicitate

04.04.2022, 09:00 202

Pentru a avea un viitor, o companie are nevoie de oameni. De la angajati, la parteneri si  clienti, fiecare contribuie cu cate o caramida in proiectul final. Pastele este o ocazie buna prin care poti sa le multumesti tuturor pentru ca o fac si sa le arati recunostinta pentru aportul esential pe care-l au in compania ta.

De ce cosuri cadou?

In ciuda faptului ca exista numeroase optiuni dintre care poti alege varianta potrivita de cadouri corporate, este recomandat sa alegi cosuri cu bunatati, pentru ca acestea aduc mai multe avantaje, comparativ cu alte tipuri de daruri. Printre aceste avantaje se numara:

 
  • Toti angajatii vor avea inauntrul cosului acelasi continut, nefiind posibila o anumita discriminare intre angajatii mai vechi sau cei mai noi, intre angajatii cu o productivitate crescuta si cei care au nevoie de un imbold pentru a se ridica la nivelul acestora etc.;

 

  • Din moment ce cosurile cadou sunt formate dintr-un numar destul de mare de produse (despre care poti citi mai jos), cu siguranta cel putin unul va fi pe placul angajatilor. Astfel, chiar daca, spre exemplu, cuiva nu ii place vinul rosu, se va putea bucura de cafeaua din pachet sau de bomboanele de ciocolata. De asemenea, continutul poate fi impartit cu cei dragi, la mesele in familie sau in momentele de relaxare;

 

  • Cosurile cadou pot fi personalizate astfel incat sa se potriveasca perfect pentru fiecare categorie de persoane;

 

  • Comanda poate fi facuta cu usurinta: La Boutiquecadeaux.ro, unul dintre cele mai cunoscute magazine online din aceasta nisa, vei avea parte de ajutor in plasarea comenzii - astfel, vei putea face cea mai buna alegere in functie de bugetul disponibil, dar si de continutul pe care il doresti pentru aceste atentii.

Pentru angajati

Angajatii dedicati nu se castiga si nu se pastreaza atat de usor. In prezent, multe dintre companiile romanesti intampina probleme in a atrage si motiva angajatii buni sa ramana, situatii care ingreuneaza activitatea obisnuita a firmei si o indeparteaza usor-usor de succes. Pentru a-i pastra, companiile sunt dispuse sa investeasca in bucuria lor prin cadouri simbolice, oferite cu diverse ocazii. Astfel, cosurile cadou pentru Paste, extrem de rafinate si elegante, vor bucura atat angajatul care-ti este alaturi de mai multi ani, cat si pe acela care nu are mai mult de cateva luni in companie. Faptul ca le este apreciata munca si le sunt  recunoscute meritele ii face pe cei mai multi dintre ei sa-si doreasca sa ramana cu tine. Alege pentru ei produse pe care si tie ti-ar placea sa le primesti in dar.

Pentru parteneri

Bunele relatii cu partenerii sunt importante in orice domeniu, iar mentinerea lor nu trebuie sa se rezume strict la intalniri de afaceri. Un cadou oferit in preajma ocaziilor speciale face intotdeauna o buna impresie, care trece si dincolo de latura business. Aceste ocazii pot fi marile sarbatori de Paste si Craciun, lansarea unui proiect comun sau incheierea unui contract important. Astfel, cosurile cadou te ajuta sa ii spui “multumesc” partenerului intr-un mod special. Iti ofera posibilitatea sa creezi combinatii elegante, unice, cu fiecare ocazie. Pentru Paste, dulciurile fine, cafeaua si vinul sunt intotdeauna apreciate. Cosurile pot contine tablete de ciocolata, praline, cozonac, bomboane, cafea proaspat macinata si un vin rosu bun. In alte combinatii, mierea, nucile si alunele pot fi insotite de un vin spumant. Adauga un strop de culoare ambalajului, in ton cu sarbatoarea, si ai cadoul perfect de oferit!

Pentru clientii fideli

Companiile se concentreaza uneori prea mult pe clientii noi si mai putin pe cei vechi, care le sunt loiali. La fel de rafinate trebuie sa fie si produsele din cosurile cadou oferite clientilor fideli. Si ei sunt o parte importanta din businessul tau si merita o atentie cel putin la fel de speciala. Spune-le cat ii apreciezi cu un cos cadou de Paste inedit! Pentru domni, un vin dintre cele mai vechi sau un whisky de colectie. Ca si cosuri cadou pentru femei, o sampanie scumpa si turta dulce.

Cum incep, de altfel, toate pregatirile pentru Paste, din timp, este momentul sa te gandesti si tu cum vrei sa arate cadourile pentru oamenii importanti care-ti sunt alaturi in companie. Ca sa le faci si mai speciale, gandeste si un mesaj dragut, prin care sa le furi un zambet.

Orice antreprenor care tine la relatiile cu oamenii din companie, dar si din afara ei, are grija sa le ofere in dar mici atentii atunci cand se iveste o ocazie. Angajati, parteneri sau clienti fideli, se vor bucura cu totii sa vada ca te gandesti la ei in preajma unei sarbatori atat de importante pentru noi. Traditia cadourilor de Paste continua!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO