Info

(P) CUM FAC CEI MAI BUNI DENTIŞTI MAI MULŢI BANI

(P) CUM FAC CEI MAI BUNI DENTIŞTI MAI MULŢI BANI

Autor: Publicitate

12.11.2020, 08:00 600

Pe scurt, printr-o cale mai înţeleaptă. O cale prin care ei se concentrează pe tratament şi se degrevează de sarcini care nu ţin de ei, câştigând mai mult timp, deci şi mai mulţi bani. Prin platforma digitală Wyzr, stomatologii se ocupă mai mult de practica medicală şi mai puţin de atragerea şi administrarea pacienţilor. Conform dentiştilor parteneri Ana Maria Răducu, Cornelia Balea si Laura Caraivan, Wyzr aduce stomatologia în era shared economy şi conectează cei mai buni medici la cei mai educaţi pacienţi. 

Am aflat de Wyzr acum 3 luni, când încă era în lucru. M-a atras instant ideea şi am devenit parte din echipă rapid. Îmi doream să fiu de la început într-o călătorie despre care eu cred că poate rescrie viitorul stomatologiei în România şi nu numai” spune Cornelia Balea, Medic Specialist  Stomatologie Generală & Head of Medical Case Management Wyzr. Aceasta ne-a povestit cum Wyzr, o companie olandeză ce activează începând cu Ianuarie 2021 şi în România, îşi propune să elibereze stomatologii de presiunea vânzării şi a marketing-ului şi să democratizeze sănătatea dentară pentru pacienţi.

Telestomatologia câştigă din ce în ce mai mult teren în contextul actual, iar Wyzr îşi propune să facă acest trend mainstream şi în România, în beneficiul dentiştilor, cât şi al pacienţilor. În contextul pandemiei, când practica dentară a devenit din ce în ce mai dificilă pentru medici, se consumă foarte mult timp cu standardele de siguranţă necesare. Prin digitalizarea întregului proces stomatologic - mai puţin partea de tratament propriu-zis - Wyzr ajută dentiştii să recupereze, ba chiar să câştige mai mult timp. Şi ştim cu toţii cum stăm cu timpul.”, ne spune Ana Maria Răducu, Medic Specialist Stomatologie Generală şi Head of Digital Diagnostics Wyzr.    


Ca aplicaţie digitală uşor de înţeles şi navigat - pe mobil şi pe desktop - Wyzr va conecta medicii cu pacienţii într-un mod organizat şi eficient, intervenind în proces până în momentul în care pacientul ajunge pe scaunul de tratament. De acolo îl preiei, îţi faci meseria şi pacientul pleacă acasă mai sănătos. Plata se face digital, prin card, iar platforma te comisionează doar dacă pacienţii veniţi prin ea au plătit deja, aşa că ai riscuri financiare zero.” adaugă Laura Caraivan, Medic Specialist Stomatologie Generala & partener Wyzr.


Timpul înseamnă bani - mai ales pentru dentişti şi mai ales în pandemie


Conform unui studiu realizat de DentaVox în SUA în august 2020, 58% dintre pacienţi se tem să nu se infecteze de Covid-19 la dentist şi 26% văd cabinetele închise în perioada pandemiei, iar 52% consideră că ar trebui să fie deschise doar pentru cazuri de urgenţă. Ne confruntăm deci, cu vremuri speciale, noi, stomatologii” ne-a mărturisit Cornelia Balea. „Wyzr nu face miracole, dar vine să elibereze mult timp pe care medicii îl dedică atragerii, organizării şi planificării pacienţilor. Îţi atrage şi recrutează pacienţi noi, cărora le poţi genera dosare medicale electronice cu profilele lor şi planuri de tratament, astfel încât ai un dashboard în care îţi poţi vizualiza toţi pacienţii, problemele pe care ei le au şi încasările financiare, precum şi calendarul programărilor. E next level.” adaugă entuziastă Laura Caraivan. 


Tehnologia impactează în ultimii ani şi stomatologia în căi neaşteptate şi radicale. De exemplu, ştim din 2018 de un startup american numit SmileDirectClub, care livrează pacienţilor kit-uri de ortodonţie super simple de folosit direct acasă, înlocuind vizitele la clinică şi scăzând costurile cu 60%” ne spune Adrian Hîncu, director de marketing Wyzr. „Vom diagnostica pacienţii digital, cu ajutorul echipei noastre interne de medici, înainte ca aceştia să ajungă în cabinet, uşurând astfel munca stomatologului final şi ajutându-l să treacă direct la schema de tratament. De asemenea, ne propunem să fidelizăm şi să educăm pacienţii constant, prin conţinut profesionist şi accesibil pe teme de sănătate dentară” adaugă acesta.


Prin ecosistemul său de vânzare, conversie şi organizare, Wyzr aduce o cale nouă, mai înţeleaptă în stomatologie, eliminând eforturile de marketing sau de vânzare indirectă către pacient, oferind medicilor pacienţi mai informaţi, mai pregătiţi şi mai relaxaţi.


Toţi oamenii merită să aibă dinţii sănătoşi


Stomatologia nu ar trebui să genereze oamenilor nici teamă de freză sau ace, nici teamă de costuri. Ea este ceva ce ne face vieţile mai sănătoase, mai frumoase, ne aduce bucurie şi ne face să zâmbim la propriu. De aceea, noi căutăm cei mai bine pregătiţi stomatologi din domeniu şi vom ajuta pacienţii cu soluţii de finantare astfel încât aproape oricine să poată avea acces la servicii stomatologice de calitate. Considerăm că pacienţi mai relaxaţi înseamnă şi medici mai relaxaţi” a adăugat Adrian Hîncu, întrebat care este viziunea Wyzr pe termen lung.


Întrebat despre experienţa pacienţilor, Adrian Hîncu spune că „pentru pacienţi, platforma va fi prietenoasă şi intuitivă. Îţi faci cont, găseşti un stomatolog bun şi relevant pentru nevoile tale, îi verifici preţurile şi disponibilitatea pentru o programare, verifici ratinguri actualizate despre el, îţi încarci radiografii sau alte documente pentru un diagnostic digital premergător şi poţi vedea în avans costurile şi tot ceea ce presupun ele, în mod transparent şi explicate în detaliu pentru fiecare procedură în parte. Plăţile se fac fără cash, doar online şi poţi beneficia constant de oferte speciale create pentru nevoile tale. Toate acestea până să ajungi pe scaunul de dentist. Dosarul tău va fi şi va rămâne mereu organizat digital şi nu va exista riscul ca medicului tău să îi scape ceva despre tine”. 


În căutarea celor mai buni stomatologi


Înainte de lansare, reprezentanţii platformei au iniţiat deja discuţii cu cele mai bune 30 de cabinete de medici stomatologi din Bucuresti, urmând a se lansa la începutul anului 2021. Numărul acestora va fi limitat în primă fază, selecţia fiind făcută riguros, urmând ca apoi numărul medicilor să crească pe măsură ce aceştia vor întruni criteriile de selecţie setate de echipa Wyzr. În timp se va crea comunitatea celor mai buni medici stomatologi, disponibili şi accesibili oricând pentru orice pacient - pentru că fiecare om merită dinţi mai sănătoşi. 



 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO