Info

(P) De ce este nevoie de recunoştinţă în compania ta

(P) De ce este nevoie de recunoştinţă în compania ta

Autor: Publicitate

01.03.2019, 08:00 538

Aprecierea si validarea sunt nevoi fundamental umane. Recunoaşterea muncii şi a meritelor implică crearea unei conexiuni emoţionale care stă la baza multor dintre trăsăturile pe care orice angajator şi le doreşte de la angajatul său: fidelitate, implicare, determinare, responsabilitate şi satisfacţie.

La rândul său, angajatul are nevoie de aprecierea exprimată prin recunoaşterea muncii sale pentru a-i fi confirmată valoarea şi însemnătatea în cadrul companiei. Când o companie îşi face un obicei din a-şi valoriza angajaţii, nivelul satisfacţiei şi al productivităţii din interiorul companiei creşte vizibil. Motivaţia de a performa cât mai eficient şi fidelitatea faţă de companie sunt susţinute de procesul de dezvoltare al angajatului.

“Cea mai buna metodă de a contribui la dezvoltarea unui angajat este prin apreciere şi încurajare. Sunt numeroase studii care spun că angajaţii ar munci mai bine dacă meritele lor ar fi recunoscute. Aprecierea, recunoaşterea şi susţinerea unor valori autentice şi prezente din partea companiei creează o conexiune emoţională cu angajaţii acesteia, o dovadă fermă a unei culturi organizaţionale constructive şi sănătoase”, spune Raluca Tufeanu, Director de Resurse Umane şi Comunicare Internă, Edenred România şi Moldova.

Edenred România este lider mondial în soluţii tranzacţionale concepute pentru îmbunătăţirea eficienţei organizaţiilor şi creşterea puterii de cumpărare a salariaţilor. În România, are peste 1.5 milioane de utilizatori şi peste 35.000 companii-client. Produsele sale vin în întâmpinarea companiilor care caută soluţii personalizate şi strategii de recompensare a angajaţilor.

Arată-le colegelor tale cât sunt de importante

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeilor, Edenred a lansat campania „Oferă-i cadoul binemeritat de 8 martie: voucherele cadou Edenred”. Voucherele cadou de la Edenred sunt produse versatile care permit libertatea alegerii cadoului dorit din cea mai variată reţea de magazine partenere. Acestea pot fi personalizate cu logo şi mesaj, în funcţie de fiecare destinatar. Faţă de alte daruri clasice, voucherele cadou au un plus de memorabilitate şi eleganţă.

Pentru fiecare voucher cadou în valoare de 150 lei, angajatorul beneficiază de scutirea de la plata taxelor sociale şi a impozitului pe venit şi deductibilitate 100% în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului. Plasarea comenzilor de vouchere şi operaţiunile de administrare ale contului au loc printr-o aplicaţie eficientă şi intuitivă. Angajatorul câştigă timp prin plasarea comenzilor direct în sistemul de producţie Edenred, poate urmări stadiul fiecărei comenzi în parte şi poate consulta şi tipări documentele financiare (facturi, proforme).

Află mai multe informaţii despre campania Edenred pe Facebook!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO