Info

(P) Descoperă universul AppGallery! Cum poţi descărca aplicaţiile preferate pe un dispozitiv Huawei

Autor: Publicitate

04.11.2022, 08:00 260

Mulţumită AppGallery, care reuneşte peste 216.000 de aplicaţii la nivel global, utilizatorii Huawei se pot bucura de o experienţă inteligentă, indiferent dacă utilizează smartphone-ul, laptopul sau tableta.

AppGallery este un ecosistem inteligent şi inovator, care oferă o experienţă complexă pentru milioane de utilizatori din întreaga lume zilnic, fiind pe locul trei în top platforme de aplicaţii la nivel global. Utilizatorii au acces la o gamă extinsă de aplicaţii de top şi servicii profesioniste din orice domeniu, de la banking şi transport la jocuri şi divertisment, totul într-un mediul digital sigur, privat şi securizat.

În ultimul an şi jumătate, AppGallery a avut parte de o creştere incredibilă, numărul de aplicaţii integrate în 2021 fiind cu 147% mai mare faţă de anul precedent. Lunar, platforma are peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar, care se bucură de numărul mare de aplicaţii de calitate superioară.

Cum să te bucuri de AppGallery pe telefonul tău Huawei

Aplicaţiile preferate sunt uşor de accesat indiferent unde te afli şi orice dispozitiv Huawei ai avea. Te poţi bucura de ele pe unul dintre cele mai recente smartphone-uri Huawei lansate, HUAWEI nova 10, un telefon creat special pentru pasionaţii de tehnologie, care se află într-o permanentă căutare a celor mai bune dispozitive.

HUAWEI nova 10 îmbină designul elegant cu performanţa unei camere frontale ultra-puternice. Acesta moşteneşte designul nova, îmbunătăţind designul original Star Orbit Ring şi adaptând un nou design Star Orbit Craft, care oferă o atingere deosebit de fină, cu o textură memorabilă. În plus, telefonul este foarte subţire şi uşor, având o grosime de 6,88 mm şi o greutate de 168 g. Astfel, este uşor de ţinut în palmă, fără să dea senzaţia că ar fi greoi.

Smartphone-ul nova 10 vine în mai multe variante de culoare, care aduc misterul elegant al spaţiului direct în mâinile utilizatorilor: Starry Silver, care aduce aminte de serile cu lună plină, Star Orbit Ring, care aduce un omagiu strălucirii solare, precum şi Starry Black, care surprinde întunericul suprem al firmamentului la miezul nopţii.

Punctele forte ale smartphone-ului stau în camera sa cu unghi larg de 60 MP, care surprinde eficient cadre mai largi, la o calitate excepţională, camera sa macro cu unghi extra-larg de 8 MP, camera Ultra Vision RYYB de 50 MP, camera de profunzime pentru portret şi funcţia SuperCharge de 66W, care permite încărcarea într-un timp foarte scurt.

În plus, HUAWEI nova 10 are un ecran viu colorat şi dispune de o îmbunătăţire spectaculoasă a detaliilor. Telefonul acceptă 1,07 miliarde de culori, având o rată de refresh ridicată, de până la 120 Hz şi o rată de eşantionare tactilă de 300 Hz, astfel încât orice activitate devine o experienţă în sine. Fie că e vorba de jocuri sau vizionarea videoclipurilor, este simplu să faci orice, întrucât AppGallery oferă o gamă variată de aplicaţii pe care le poţi descărca pe telefon.

Astfel, poţi să descarci pe telefon cele mai populare aplicaţii de banking (Revolut, George Romania, BT Pay, Garanti etc.), de divertisment (Telegram, TikTok, Voyo, Tidal etc.), de cumpărături (Carrefour, Lidl Plus, Tazz, Bolt Food etc.) şi nu numai.

Cum poţi descărca HBO MAX din AppGallery

Platformele de streaming sunt mai populare ca oricând, iar printre cele mai căutate se numără HBO MAX, unde poţi urmări o gamă largă de filme şi seriale. Dacă doreşti să te bucuri de această aplicaţie direct pe telefonul tău Huawei, trebuie să urmezi doar câţiva paşi simpli pentru a o putea descărca.

  1. Intră în AppGallery din telefonul tău Huawei.
  2. Tastează HBO Max în câmpul de căutare şi apasă pe INSTALARE.
  3. La următorul pas, apasă pe CONTINUARE.
  4. Apasă pe PERMITERE.
  5. Pentru finalizarea descărcării, apasă pe INSTALARE, la fel ca în imaginea de mai jos.
  6. Acum ai HBO Max pe telefonul tău Huawei şi te poţi uita la toate filmele tale preferate!
 

Ai nelămuriri cu privire la AppGallery? Soluţia este simplă

Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce priveşte descărcarea aplicaţiilor în telefonul tău Huawei, scanează QR codul de mai jos şi vei fi direcţionat spre un cont de Whatsapp unde vei primi răspuns de la echipa de suport a AppGallery.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO