Info

(P) Echipa de fotbal CATENA Racing Team, vicecampioana Euro Business Cup 2022!

Articol cu conţinut publicitar

(P) Echipa de fotbal CATENA Racing Team, vicecampioana...
31.10.2022, 13:00 378

După ce anul trecut s-a aflat în topul Euro Business Cup, cea mai importantă competiţie corporatistă de fotbal pentru companii de pe continent, echipa de fotbal CATENA Racing Team a devenit vicecampioana ediţiei 2022, desfăşurate în Antalya, Turcia, în perioada 19 – 23 octombrie! Jucătorul Mihai Popa a fost declarat cel mai bun fundaş al turneului.

 

24 de echipe din 10 ţări, la Euro Business Cup 2022!

Reprezentanţii celui mai numeros şi celui mai titrat club polisportiv al unei companii din România au avut un parcurs excelent la competiţia organizată sub egida Federaţiei Europene de Minifotbal (E.M.F.) şi la care au participat 24 echipe din 10 ţări.

De remarcat faptul că echipa de fotbal CATENA Racing Team a obţinut dreptul de a participa la Euro Business Cup, cea mai disputată competiţie corporatistă de Minifotbal la nivel european, prin câştigarea Locului I la Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor, organizat de Federaţia Română de Minifotbal în luna iunie, la Deva.

Iată care a fost componenţa lotului antrenat de Virgil Bejenaru: Adrian Cruceană (căpitan), Andrei Vlăsceanu, Gabriel Micu, Ionuţ Tutunaru, Mircea Popa, Alexandru Nechita, Mihai Cană, Victor Ezaru, Nicolae Tălpeanu, Cosmin Câmpean, Dragoş Zaharia, Marius Aranghel, Tănase Muşat, Mihai Prodan. Le-au fost alături, ca de fiecare dată, Daniel Marin (Preşedinte CATENA Racing Team), Ovidiu Gorcea (Team Manager) şi Daniel Ioniţă (membru fondator).

„A fost un turneu foarte bun pentru echipa noastră şi îi felicit pe băieţi pentru dăruire, jocul elaborat şi efortul depus în cele trei zile de competiţie atât de intensă!” – a declarat Ovidiu Gorcea, Team Manager CATENA Racing Team, la întoarcerea în ţară. „Băieţii au avut un parcurs excelent, ţinând cont şi de faptul că a fost o competiţie foarte disputată. Suntem foarte mulţumiţi de acest rezultat, mai bun ca anul trecut şi, cu siguranţă, la anul vom aduce acasă marele trofeu. Mulţumim conducerii grupului Fildas-Catena, mulţumim tuturor colegilor pentru susţinere şi promitem că echipa va fi mereu pe podiumul celor mai importante competiţii din Bucureşti, din ţară şi din Europa!”.

În urma tragerii la sorţi a grupelor ediţiei 2022 a Euro Business Cup, CATENA Racing Team a fost distribuită în cea mai puternică grupă, cu Devo Team (Serbia), Gurmar (Turcia) şi Starz League (Anglia). În primul meci din faza grupelor, românii au reuşit să obţină primele 3 puncte puse în joc după un meci foarte disputat, cu Devo Team, scor final 8-6. Victoria din cel de-al doilea meci, cu echipa Grumar (scor 3-1), le-a adus băieţilor calificarea matematică în optimile de finală, iar egalul cu echipa engleză Starz League (1-1) a dus la câştigarea Grupei.

Calificarea în sferturile de finală a echipei CATENA Racing Team a fost consfinţită prin câştigarea meciului cu echipa Nike (Slovacia), cu scorul de 6-2. Un alt meci foarte disputat a fost cel cu echipa MAIB (Rep. Moldova), pe care echipa CATENA Racing Team l-a câştigat cu 4-3, calificându-se în seminifinala turneului.

Victoria categorică, cu 5-1 în faţa echipei Florea Group, le-a adus bucuria disputării finalei (scor 1-3 cu echipa Gemina Cluj) ediţiei Euro Business Cup 2022.

„Am venit acasă cu titlul de vicecampioni europeni, iar această performanţă înseamnă foarte mult pentru noi toţi. Sunt mândru şi pentru faptul că am fost desemnat Cel mai bun fundaş al turneului, dar, fără colegii mei, fără antrenor şi fără susţinere, nu am fi ajuns aici. Suntem o echipă care are misiunea de a duce această frumoasă poveste mai departe” – a declarat jucătorul Mihai Popa.

Foto: Mircea Popa

CATENA Racing Team, Campioana Companiilor în sezonul 2021 – 2022 şi un titlu de MVP!

Cu un palmares impresionant, cu zeci de podiumuri şi titluri naţionale şi internaţionale,  reprezentativa de fotbal CATENA Racing Team a cucerit în 2021 locul I la Cupa Companiilor şi locul I la Braşov Corporate Games, titlul de vicecampioană a Ligii PRO din cadrul Ligii Companiilor şi locul III la Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor. De la începutul acestui an, echipa a câştigat toate cele 4 competiţii la care a participat: Cupa Companiilor, Medical & Pharma Cup, Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor (cea mai importantă competiţie organizată de Federaţia Română de Minifotbal) şi Campionatului Companiilor 2021 – 2022!

La finalul anului trecut, echipa de fotbal CATENA Racing Team era deja campioana turului sezonului (cu 10 victorii din 11 meciuri disputate) în Prima Ligă a Campionatului Companiilor, o competiţie foarte disputată, la care sunt înscrise cele mai bune echipe de fotbal ale marilor companii. Cea de-a XIII-a ediţie a Campionatului Companiilor 2021 – 2022 s-a desfăşurat în sistem ligă, pe parcursul a 22 de etape; returul a debutat în februarie 2022. După un parcurs de excepţie, CATENA Racing Team a devenit Campioana Companiilor, cu 19 victorii, 2 rezultate de egalitate şi o singură înfrângere. Mai mult, jucătorul Mihai Cană avea să fie desemnat la final MVP-ul Campionatului Companiilor!

„Vreau să felicit echipa pentru rezultatele deosebite pe care le-a înregistrat şi în acest an, aceste succese fiind răsplata pentru munca, efortul şi implicarea de care dau dovadă atât jucătorii, cât şi antrenorul şi stafful echipei” – a declarat Daniel Marin, Vicepreşedinte CATENA Racing Team şi Director Financiar Fildas-Catena Grup. „Doresc să mulţumesc pentru sprijinul acordat conducerii grupului Fildas-Catena şi le promitem că vom fi mereu pe podiumul celor mai importante competiţii din Bucureşti, din ţară şi din Europa!”.

CATENA Racing Team a luat fiinţă cu 8 ani în urmă şi de-atunci membrii săi au urcat pe podiumul competiţiilor corporatiste de nu mai puţin de peste 380 de ori (120 de medalii de aur şi trofee de campioni, 142 de medalii de argint şi 120 de medalii de bronz), conferind astfel clubului statutul de „Cel mai important club polisportiv al unei companii private (exclusiv cu capital românesc) din România”!

Felicitări echipei CATENA Racing Team pentru rezultatul obţinut, pentru efortul şi dăruirea dovedite cu ocazia fiecărui meci disputat! 

 

CATENA SUSŢINE CAMPIONII!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO