Info

(P) Grintuss - Remediul pentru tusea seacă şi cea tusea productivă într-un singur produs

(P) Grintuss - Remediul pentru tusea seacă şi cea tusea...

Autor: Publicitate

22.01.2019, 15:13 443

Tusea este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care se recurge la îngrijiri medicale, dar, în ciuda neplăcerilor pe care aceasta le poate cauza, reprezintă un mecanism primar de apărare a căilor respiratorii şi are o importanţă fundamentală pentru funcţionarea naturală a aparatului respirator.

La originea tusei stă o inflamaţie a mucoasei, localizată în special la nivelul căilor respiratorii superioare, care provoacă o producţie excesivă de secreţii şi de mucus. Pentru a reuşi să calmăm tusea, fără a-i bloca mecanismul de apărare, trebuie să acţionăm tocmai asupra mucoaselor, favorizând protecţia şi restabilirea funcţiilor normale ale acestora.

Din acest motiv Aboca a dezvoltat Grintuss, un produs care modulează tusea, fără a o suprima, şi care acţionează protejând mucoasa, calmând iritaţia şi favorizând eliminarea mucusului. Datorită noii abordări terapeutice care stă la baza formulei, Grintuss este indicat atât în cazul tusei seci, cât şi a celei productive, având efect rapid asupra simptomului, dar acţionând în acelaşi timp şi asupra cauzei: iritaţia mucoasei provocată de agenţii infecţioşi, dar şi a agenţilor iritanţi precum fumul, smogul, praful.

Grintuss este disponibil în două formule diferite, ambele pe bază de ingrediente provenite din agricultură ecologică şi fără gluten:

  • una specifică pentru adulţi şi tineri începând cu vârsta de 12 ani, sub formă de sirop şi comprimate, care poate fi utilizată chiar şi de către persoanele în vârstă, de persoanele care suferă de celiachie, în timpul sarcinii şi în timpul alăptării, cu consultarea prealabilă a medicului;
  • una specifică pentru copii, începând de la vârsta de 1 an, sub formă de sirop, care calmează rapid atât tusea diurnă, cât şi pe cea nocturnă, deosebit de frecventă la copii.

Produsele sunt dispozitive medicale CE 0373 şi sunt disponibile in farmacii.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi link-ul: www.grintuss.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO