Info

(P) Inovaţie pe piaţa IT din România

Autor: Publicitate

31.03.2023, 11:24 673

            Lumea în care trăim e în continuă schimbare. Fie că vorbim de relaţiile pe care le avem cu cei din jur, locul de muncă, petrecerea timpului liber, creşterea copiilor, cumpărături sau alte activităţi de zi cu zi, toate sunt diferite faţă de amintirile din copilărie. Astăzi poţi face aproape orice din propria sufragerie. Te poţi vedea cu oameni din toate colţurile lumii, poţi juca golf sau tenis, poţi participa la cursuri sau poţi preda, poţi face cumpărături din capitala modei sau poţi lucra pentru companii al cărui sediu nu l-ai vizitat niciodată. Toate aceste noutăţi au fost posibile prin evoluţia unui singur domeniu: industria IT.

Dacă pe plan personal poţi alege să foloseşti sau nu noile tehnologii, fără a afecta considerabil calitatea vieţii, în domeniul business acestea oferă un avantaj incontestabil. O bună prezenţă online poate face diferenţa dintre o afacere înfloritoare şi un faliment regretabil.

Pe piaţa din România sunt mai multe companii care pot ajuta la digitalizarea afacerii tale, dar de multe ori serviciile oferite sunt ori ineficiente ori foarte costisitoare. În acest context titlul de lider pe piaţă a fost revendicat într-un timp relativ scurt. Cu o vastă experienţă în domeniul IT şi o strategie inspirată de nevoile specifice ale fiecărui client, SecurMeNow îţi garantează propulsarea afacerii în topul domeniului tău de activitate.

Întrebat ce anume face diferit faţă de competitorii săi, Laurenţiu Berteanu, fondatorul companiei, a declarat: “Simplu, suntem pasionaţi de ceea ce facem. Nu ne limităm la produsele şi serviciile existente, investim lunar în cercetare şi dezvoltare, ne jucăm cu noile tehnologii şi creăm reţeta secretă pentru succesul fiecărui client.”

Una dintre cele mai de succes campanii este “GROW YOUR BUSINESS”. Adresându-se firmelor la început de drum, care au nevoie de un start bun, fără să investească sume colosale în promovare, acest proiect demonstrează că nu există afacere prea mică pentru lumea IT.

Consultând review-urile de pe Google, aflăm faptul că majoritatea clienţilor nu caută cel mai ieftin furnizor de servicii IT ci cel mai bun raport calitate preţ. Dacă te întrebi cum poate o companie oferi servicii de înaltă calitate la preţuri concurenţiale, ei bine şi aici secretul este tot tehnologia. Investiţiile în automatizarea proceselor ce nu necesită atenţia deosebită a membrilor echipei, înseamnă costuri mai mici şi număr mai mare de clienţi fără a face rabat la calitate. Astfel, experţii se pot focusa pe ceea ce face fiecare client să fie diferit, lăsând în seama tehnologiei puntele lor comune.

Deşi clienţii au nevoi specifice şi e necesar timp şi devotament pentru cunoaşterea fiecăruia dintre ei, există totuşi 6 paşi esenţiali pentru creştere oricărei afaceri:

  1. Design web – crearea unui site web personalizat va oferi o nouă faţă afacerii tale.
  2. Serviciile Google – implementarea serviciilor Google precum google ads, google analytics etc, este esenţială.
  3. SEO – trebuie pus un accent deosebit pe descoperirea metodelor de ranking şi creştere organică.
  4. Marketing – este recomandată o analiză de piaţă şi întocmirea planului de marketing special pentru fiecare afacere.
  5. Mentenanţă/ Suport – pentru a economisi bani şi energie e important să ai mereu un expert pe care să te bazezi.
  6. Automatizări - De multe ori acesta este un aspect ignorat de mulţi antreprenori, dar câteva automatizări vă pot salva ore în fiecare zi şi cum bine ştim cu toţii, timpul înseamnă bani.

Pentru serviciile de mai sus, plus multe altele special gândite pentru fiecare client, SecurMeNow le oferă beneficiarilor campaniei “GROW YOUR BUSINESS” următoarele avantaje:

  1. Plata eşalonată / flexibilă - rate de până la 12 luni
  2. Garanţia calităţii - Asigură calitate superioară şi site-ul live în mai puţin de 10 zile
  3. Performance marketing - Vă oferă posibilitatea de a plătii doar atunci când afacerea scoate profit din marketing

Cu un partener de încredere, preocupat să creeze produsele şi serviciile perfecte pentru afacerea ta, nu ai nicio scuză să nu excelezi în domeniul pe care ţi l-ai ales.

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO