Info

(P) Legrand, împreună cu Bticino, revoluţionează interfonia conectată, pentru o locuinţă mai sigură şi mai inteligentă

Autor: Publicitate

03.10.2022, 16:23 243

Bticino, marcă a grupului Legrand, prezintă Classe 300EOS with Netatmo, un interfon conectat revoluţionar al cărui nume, The Evolution Of Smart, înglobează în sine progresul complet în domeniul soluţiilor pentru locuinţa conectată, pe care BTicino le-a dezvoltat în ultimii ani.

Classe 300EOS with Netatmo este primul videointerfon conectat, pe 2 fire/Wi-Fi cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat, a cărui gestionare este totală, fie prin aplicaţia dedicată, fie prin comenzi vocale.

Datorită acestei caracteristici tehnologice unice, care combină toate funcţiile unui interfon cu posibilitatea de comandă vocală, experienţa utilizatorului se extinde spre noi orizonturi.

Noul videointerfon conectat BTicino îţi permite cu adevărat să gestionezi toate funcţiile tradiţionale ale videofoniei (de exemplu, deschiderea unei porţi) prin intermediul comenzilor vocale şi să profiţi din plin de toate celelalte funcţii numeroase Amazon Alexa, integrate într-un sistem BTicino, precum controlul iluminatului, al prizelor şi al storurilor. Videointerfonul devine astfel centrul de control al locuinţei inteligente.

“Videointerfonul Classe 300EOS devine centrul de control al locuinţei inteligente. Interfaţa sa permite o interacţiune intuitivă, concepută pentru a fi utilizată de oricine, iar comenzile smart facilitează accesul rapid la toate funcţiile videointerfoniei, dar şi de securitate, de acasă sau de la distanţă. Să poţi răspunde la apeluri, să poţi activa sistemul de blocare pentru a deschide şi pentru a închide poarta sau să poţi vizualiza imaginile de pe camerele inteligente Netatmo de interior sau de exterior, înseamnă confort şi linişte în locuinţa ta, oriunde te-ai afla”, declară Călin Paşcalău, Director General Legrand România.

Legrand a lansat în ultimii ani o multitudine de soluţii pentru case inteligente pe piaţa locală şi va continua să aducă inovaţiile internaţionale ale companiei şi în România, la scurt timp de la premierele globale.

Cu o formă uşor arcuită care îi conferă un stil elegant şi totodată contemporan, Classe 300EOS with Netatmo se distinge printr-un design inovator, datorită căruia a primit prestigiosul premiu IF Design Award 2021. Tehnologia, cercetarea şi designul au reprezentat caracteristici importante care au condus Classe 300EOS la nominalizare alături de laureaţii ediţiei 2021 a IF Design Award, un premiu de renume mondial care a avut anul trecut peste 10 000 de candidaturi.

Legrand este specialist global în infrastructuri electrice şi digitale. Soluţiile sale complete pentru toate tipurile de clădiri – rezidenţiale, comerciale, de birouri, învăţământ, centre de date, spitale şi alte centre de sănătate, hoteluri şi construcţii industriale, îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

Bazându-se pe un program în care sunt implicaţi toţi angajaţii şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse şi servicii de înaltă tehnologie adaptate la nevoile şi cerinţele pieţei.

Legrand a raportat vânzări de aproximativ 7 miliarde de euro în 2021. Compania este listată la Euronext Paris şi este o componentă notabilă a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

În România şi Republica Moldova, Grupul Legrand este prezent de peste 20 de ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate şi inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top, dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil, Netatmo

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO