(P) Niro Investment Group îşi consolidează poziţia pe piaţa hotelieră din România

29 mai 2018 Autor: Publicitate

Niro Investement Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România cu experienţă în domeniul investiţiilor imobiliare, în dezvoltarea şi administrarea activelor, şi-a anunţat planurile oficiale de extindere în industria hotelieră şi a turismului. Cu ocazia ceremoniei oficiale de lansare a parteneriatului pentru amenajarea Grand Hotel du Boulevard, hotel ce urmează a fi redeschis la finalul anului 2019 sub brandul hotelier de lux Corinthia, a fost anunţată o investiţie semnificativă în dezvoltarea proiectelor hoteliere, estimată la aproximativ 60 de milioane de euro, pentru următorii 4 ani.

Redeschiderea Grand Hotel du Boulevard reprezintă un proiect imobiliar major al companiei noastre dezvoltat în sectorul ospitalităţii,  în condiţiile în care intenţionăm să dezvoltăm în timp un portofoliu valoros de hoteluri şi restaurante în România. Sunt convins că având expertiza necesară, implicarea echipei noastre de profesionişti, dar şi sprijinul partenerilor noştri, ne vom putea baza pe succesele anterioare ale companiei pentru a ne extinde în continuare prezenţa grupului în noi domenii de activitate,” a afirmat dl. Nicolae Dumitru, preşedinte al Niro Investment Group

În martie 2018, lanţul hotelier Corinthia Hotels şi Niro Investment Group au anunţat semnarea unui parteneriat pe termen lung pentru deschiderea unei noi clădiri de lux în Bucureşti: hotelul Grand Hotel du Boulevard, o clădire istorică emblematică care îşi va redeschide porţile pe 1 decembrie 2019.  Construită în 1867, clădirea monument istoric a fost utilizată ultima dată ca hotel în urmă cu peste 10 ani, în prezent urmând să fie renovată pentru a se putea ridica la standardele caracteristice de lux şi stil ale hotelurilor Corinthia. Proiectul de renovare a hotelului este coordonat de QP Management, o companie asociată grupului hotelier Corinthia, specializată în design, inginerie şi management care va aduce o echipă internaţională de manageri de proiect, ingineri şi designeri de renume, implicaţi în alte proiecte mari de restaurare din lumea întreagă.

Consultanţa de business în cadrul tranzacţiei a fost oferită de compania Beaufort Global, una dintre cele mai mari firme de investiţii, dezvoltare şi administrare de active cu sediul în Dubai, EAU. PORR, o companie de construcţii europeană cu tradiţie şi abordare inovatoare, a fost angajată în calitate de contractor general pentru realizarea lucrărilor de renovare a clădirii.

Pe lângă acest parteneriat, Grupul Niro a anunţat semnarea unui contract de colaborare şi susţinere a Serviciul de Ajutor Maltez din România (SAMR), o organizaţie non-profit care în ultimii 25 de ani a derulat programe pentru persoanele vulnerabile – persoanele în vârstă, bolnave, persoanele cu handicap şi alte grupuri vulnerabile. Serviciul de Ajutor Maltez din România este una dintre organizaţiile Ordinului Suveran de Malta.

Parteneriat cu SAHEG, sprijinit de către  HAMA, pentru lansarea unui centru de excelenţă în managementul hotelier

Pentru a susţine piaţa în creştere din sectorul ospitalităţii şi al turismului, Niro Investment Group a semnat cu Institutul elveţian de educaţie în sectorul ospitalităţii Swiss Alpine (SAHEG) un acord strategic pe termen lung în urma căruia se va înfiinţa un centru de excelenţă în managementul hotelier şi artă culinară în România. Această iniţiativă este sprijinită de asociaţia Hospitality Asset Managers (HAMA) din Orientul Mijlociu şi Africa. Centrul va stabili standardele de excelenţă în ceea ce priveşte formarea în domeniul managementului ospitalităţii şi a serviciilor asociate din România şi din regiune. Obiectivul institutului este acela de a aduce nivelul competenţelor din sectorul hotelier la standardul cerut de turiştii locali sau internaţionali care călătoresc de plăcere sau în scop de afaceri.

Un nou proiect hotelier dezvoltat de către Grupul Niro care se adresează călătorilor de business şi de leisure. 

Niro Investment Group va continua să îşi crească investiţiile în industria ospitalităţii prin amenajarea unui nou hotel premium în Bucureşti, situat pe blv. Expoziţiei. Se estimează că noul hotel se va deschide până în 2021 şi va avea o suprafaţă totală construită de aproximativ 30.000 m2, fiind destinat oamenilor de afaceri şi turiştilor de plăcere.

DESPRE NIRO INVESTMENT GROUP:

NIRO Investment Group este un grup românesc cu capital integral privat, cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul investiţiilor, dezvoltării şi managementului activelor. Grupul, care acţionează ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general şi manager de infrastructură, are un portofoliu de proiecte dezvoltate care totalizează o suprafaţă de 500.000 de metri pătraţi construiti, cu o valoare de peste 400.000.000 €. Printre proiectele dezvoltate şi gestionate de NIRO Investment Group se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est, clădiri de birouri, proiecte rezidenţiale şi hoteluri. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://nirogroup.ro/

DESPRE LANŢUL HOTELIER CORINTHIA:

Grupul Corinthia reprezintă un ansamblu de hoteluri de lux de cinci stele, înfiinţat de familia malteză Pisani în 1962. Din anul 2000, Corinthia a devenit o companie publică cu mai multe divizii, operând ca societate comercială sub denumirea de International Hotel Investments plc, proprietarul, dezvoltatorul sau operatorul fiecărui hotel Corinthia, precum şi a proprietăţilor imobiliare din întreaga lume. Având la bază valorile familiei şi inspirată de principiile fundamentale ale spiritului Corinthia, compania se concentrează pe asigurarea calităţii, pe corectitudinea şi discreţia serviciilor prestate. Pentru mai multe detalii, accesaţi corinthia.com sau pagina pe Twitter @CorinthiaHotels sau pe Instagram @corinthiahotels

 

 

 
Cuvinte cheie:
romania
, consolidare
, piata
, pozitie

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide