Info

(P) ONE66 - Central Residence Braşov încheie un parteneriat cu Meta Estate Trust

(P) ONE66 - Central Residence Braşov încheie un...

Autor: Publicitate

02.05.2023, 07:00 398

ONE66 - Central Residence Braşov, proiect rezidenţial de mare amploare, etalon al pieţei highend din Transilvania, anunţă încheierea unui parteneriat cu Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piaţa SMT – AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul bursier MET.

În martie 2023, Meta Estate Trust a demarat investiţiile în ansamblul rezidenţial de lux ONE66 - Central Residence Braşov prin achiziţia mai multor unităţi locative.

“Încă de la lansare, Meta Estate Trust a analizat atent toate oportunităţile de dezvoltare pe piaţa de real estate locală, vizând proiecte imobiliare cu potenţial ridicat de apreciere la finalizare proiectului. ONE66 se deosebeşte prin unicitatea proiectului dată de locaţia centrală, calitatea arhitecturală, finisajele de calitate, avantajele facilităţilor diversificate ale complexului şi oferta comercială în imediata apropiere. Toate acestea au fost printre principalele motive ce ne-au determinat să investim în acest proiect”, a declarat Oriol Casellas Deig, CEO Meta Estate Trust.

Proiectul imobiliar ONE66 este un ansamblu destinat unui segment exclusivist care doreşte un spaţiu rezidenţial direct proporţional cu valorile şi aşteptările sale. Proiectul se va desfăşura în trei etape. Etapa 1 este în curs de finalizare, unităţile locative urmând să fie livrate către cumpărători în toamna acestui an. ONE66 – Central Residence Brasov are ca particularităţi înălţimile interioare ale apartamentelor de 2,85 metri, suprafeţele vitrate pe întreg peretele, faţade ventilate, parcuri private bogate în vegetaţie, spaţii de joacă pentru copii, parcări subterane, centre de încărcare pentru maşini electrice, pază permanentă, precum şi panoramele superbe ce pot fi admirate din apartamentele din cadrul complexului. Proiectul va beneficia, de asemenea, de un restaurant bistro şi o cafenea, spaţii comerciale şi de socializare cu destinaţii de recreere (ex. sală de fitness, centru spa).

În contextul instabilităţii băncilor, dobânzilor scăzute la depozite şi fonduri de investiţie care nu mai oferă randamente atractive, investiţia în apartamente pentru închiriere pe termen scurt, mediu şi lung, a devenit o opţiune foarte interesantă atât pentru investitori cu state vechi, cât şi pentru familiile care vor să işi plaseze în siguranţă economiile. Serviciile şi facilităţile de top puse la dispoziţie de ONE66 se integrează perfect în conceptul de investitie imobiliara ce poate fi rentabilizată şi prin închirierea apartamentelor în regim hotelier.

Pentru acei cumpărători care sunt în cautarea unui randament stabil şi peste medie, dezvoltatorul pune la dispoziţie servicii de property management complete, pentru a asigura gestionarea cât mai eficientă a proprietăţilor incluse în acest concept.

''Experienţa de peste 20 de ani în domeniul construcţiilor, de 12 ani în domeniul hotelier, precum şi cererea crescândă pe segmentul rezidenţial de lux din Braşov, au fost factori determinanţi pentru realizarea acestui concept, proiectat cu dorinţa de a dezvolta spaţii ce vor contribui la o mai bună calitate a vieţii şi a locuirii. Facem asta pentru că se poate şi pentru că toţi merităm să trăim acel unic sentiment de excelenţă '' a declarat Antonela Hogea, CEO-ul complexului rezidenţial ONE66 – Central Residence Brasov.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO