Info

(P) Oportunitate financiară de neratat! Cum puteţi obţine venituri mari din promovarea produselor sănătoase?

Autor: Publicitate

19.09.2019, 09:00 1149

Într-o societate caracterizată de consumerism şi plafonare, dar şi nevoia unei recompense financiare mai mari, posibilităţile de dezvoltare sunt tot mai reduse pentru cei cu spirit de management. Salariile deseori nu reflectă efortul investit de angajaţi, iar posibilităţile de dezvoltare personală la job sunt de cele mai multe ori limitate.

Libertate financiară, posibilităţi de dezvoltare, îmbunătăţirea calităţii vieţii şi venituri raportate la timpul investit: acestea sunt beneficiile de care ar trebui să se bucure orice lider, iar toate acestea pot deveni uşor realitate.

Înfiinţată în urmă cu 23 de ani, compania americană New Age investeşte 20 de milioane de dolari în partenerii săi şi lansează tuturor celor care îşi doresc să devină lideri o oportunitate remarcabilă de schimbare a veniturilor şi a vieţii. Condiţia este una singură: motivaţia de a excela!

Compania New Age îşi caută viitorii lideri şi lansează românilor Programul Centurion, program menit să le aducă persoanelor motivate şi competente recompense financiare considerabile.

New Age s-a remarcat în industria de super-sucuri cu celebrul suc Tahitian Noni, provenit din insulele verzi din Polinezia Franceză, unde solul nepoluat, soarele abundent şi apa limpede asigură condiţiile perfecte pentru crearea produselor de cea mai înaltă calitate. De atunci şi până în prezent, misiunea de a ajuta oamenii să aibă o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă întăreşte poziţia New Age ca inovatori şi lideri în industria suplimentelor de sănătate sau cosmetice.

Alăturaţi-vă companiei ca şi Consultanţi Independenţi de Produse (IPC), iar cei care se vor dovedi cei mai motivaţi parteneri în România vor fi onoraţi cu apartenenţa la Centurion Club şi răsplătiţi cu o croazieră de lux de 2 săptămâni în Tahiti!

Strategia New Age este axată pe o sănătate mai bună, aspect îmbunătăţit şi libertate financiară. Până în prezent, am generat aproape 8 miliarde de dolari, 300 de milionari în dolari şi 100 multi milionari în dolari.

Compania este prezentă în peste 60 de ţări din întreaga lume. New Age Beverages este o companie listată pe NASDAQ sub simbolul ticker NBEV.

Vă invităm să descoperiţi toate detaliile acestei oportunităţi uriaşe în cadrul evenimentului organizat în data de 5 octombrie 2019, ora 13:30, la centrul de evenimente Willbrook din Bucureşti, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti 172-176.

Alte informaţii puteţi afla pe:

www.morinda.com

www.programulcenturion.ro

 
 
AFACERI DE LA ZERO