Info

(P) ProCredit Bank şi Brink’s anunţă Brink’s Complete - serviciul digital B2B de gestionare eficientă a numerarului

(P) ProCredit Bank şi Brink’s anunţă Brink’s...

Autor: Publicitate

12.04.2022, 14:23 339
 
  • Soluţia Brinks Complete vine în întâmpinarea clienţilor antreprenori cu un sistem securizat şi transparent de depunere numerar şi monitorizare rapidăa fondurilor disponibile;
  • Clienţii au la dispoziţie un sistem complet securizat de gestiune a încasărilor de tip cash, o alternativă  unică  la  ceea ce sistemul bancar românesc a oferit pânăîn prezent;
  • Brinks Complete permite urmărirea şi gestionarea online a numerarului, vizualizarea tranzacţiilor în funcţie de locaţie şi de angajat şi un acces controlat al utilizatorilor, în funcţie de drepturile alocate.
 

ProCredit Bank, bancă orientată către dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii, în parteneriat cu Brink’s, lider global în gestionarea completă a numerarului, logistică securizată şi soluţii de plată, anunţă lansarea unui nou instrument inteligent de gestionare a numerarului. Soluţia Brinks Complete este dedicată companiilor care doresc să îşi digitalizeze fluxurile de cash şi vizează alinierea la cele mai noi tendinţe tehnologice în domeniul depunerii, colectării şi transferului de numerar.

Brink’s Complete este un pachet de servicii integral, care include transportul şi procesarea numeralului, finanţarea echipamentelor, rapoarte dedicate şi servicii de creditare pe cont a sumelor depuse în echipament, în baza unui abonament lunar fix, uşor de bugetat şi personalizat în funcţie de specificul fiecărui client.

Clienţii B2B ProCredit Bank si Brink’s au la dispoziţie acum un sistem complet securizat de gestiune a încasărilor de tip cash, o alternativă unică la ceea ce sistemul bancar românesc a oferit până în prezent. Statul la rând la casierie sau depunerea încasărilor la ATM-ul băncii în limita unor volume acceptate sunt înlocuite de un sistem complet digital, transparent şi actualizat în timp real. Astfel, clienţii au acces simplu şi rapid la fondurile disponibile.

Brinks Complete digitalizeazăoperaţiunile de cash management

Brink’s Complete este o soluţie sigură şi convenabilă de gestionare a numerarului, prin care se asigură reducerea costurilor, optimizarea serviciilor de colectare numerar şi trasabilitate asupra întregului proces.

Noul concept pune la dispoziţia pieţei de retail o soluţie la cheie, bazată pe un abonament lunar fix, care combină cele mai performante componente hardware, software şi servicii Brink’s, pentru a face gestionarea numerarului mai uşoară şi mai puţin costisitoare.

Brink’s Complete răspunde nevoilor clienţilor de digitalizare a operaţiunilor de cash management, pe măsură ce dinamica industriei se schimbă. Soluţia este bazată pe un echipament inovator instalat în locaţiile clienţilor, care face procesul de gestionare a numerarului mai simplu, mai sigur şi mai eficient. În plus, sumele depuse în echipament se vor regăsi în scurt timp în contul curent deschis la ProCredit Bank, chiar înainte de colectarea acestora din locaţie.

Soluţia inteligentă oferită de ProCredit Bank în parteneriat cu Brink’s oferă clienţilor acces rapid şi nerestricţionat la fondurile depuse în numerar şi monitorizarea în timp real a operaţiunilor prin aplicaţia „24SEVEN”, disponibilă atât pe mobil cât şi în variantă desktop. În plus, aplicaţia permite urmărirea şi gestionarea online a numeralului, vizualizarea tranzacţiilor, în funcţie de locaţie şi de angajat, şi un acces controlat al utilizatorilor în funcţie de drepturile alocate.

ProCredit Bank este o bancăcomercială, orientatăspre dezvoltare. Investim constant în a oferi servicii bancare excelente întreprinderilor mici şi mijlocii şi ne propunem săsusţinem şi săcontribuim la eficientizarea activităţii acestora. În acest sens, am căutat mereu săvenim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri cu soluţii inovatoare, care săcontribuie la crearea şi menţinerea unui cadru ideal de gestiune a activităţii bancare prin intermediul canalelor electronice. Brinks Complete vine în completarea strategiei digitale a ProCredit Bank şi răspunde provocărilor sectorului privat actual, orientat către rapiditate şi eficienţăfinanciară, oferind un canal transparent de monitorizare şi securizare a fondurilor. Parteneriatul nostru cu Brinks a fost încheiat ca urmare a alinierii viziunilor noastre comune şi din dorinţa de a fi alături de clienţii noştri în activitatea lor zilnică, facilitând activitatea lor de gestionare a numerarului şi încurajându-i să-şi orienteze eforturile către creşterea performaţei afacerilor lor.,a declarat Andreea Ichim Director General Adjunct în cadrul ProCredit Bank.

Începând cu aprilie 2022, companiile au acces la sistemul Brink’s Complete, dezvoltat după cele mai înalte standarde de eficienţă şi securitate. Pentru a beneficia de acest serviciu, antreprenorii sunt invitaţi să deschidă un cont curent la ProCredit Bank şi să solicite instalarea echipamentului furnizat de Brink’s.

Mai multe detalii şi informaţii despre serviciul Brink’s Complete pot fi obţinute prin apelarea numărului de telefon 0372-100.200 sau la adresa de e-mail rou.parteneriat@procredit-group.com.

***

ProCredit Bank România:

ProCredit Bank România este parte a grupului ProCredit, orientat spre dezvoltare, care este format din bănci comerciale pentru întreprinderi mici şi mijlocii (IMM-uri). ProCredit Holding AG & Co. KGaA, cu sediul în Frankfurt am Main, Germania, este compania-mamă a grupului ProCredit. Pe lângă concentrarea sa operaţională asupra Europei de Sud-Est şi de Est, grupul ProCredit este, de asemenea, activ în America de Sud şi în Germania. Acţiunile companiei sunt tranzacţionate pe segmentul Prime Standard al Bursei de Valori din Frankfurt. Acţionarii principali ai ProCredit Holding AG & Co. KGaA includ investitorii strategici Zeitinger Invest şi ProCredit Staff Invest (vehiculul de investiţii pentru personalul ProCredit), compania olandeză DOEN Participaties BV, Banca de Dezvoltare KfW şi IFC (parte a Grupului Băncii Mondiale).

În calitate de companie-mamă a grupului, în conformitate cu legea bancară germană, ProCredit Holding AG & Co. KGaA este supravegheată la nivel consolidat de către Autoritatea Federală Germană de Supraveghere Financiară (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht, BaFin) şi de către Bundesbank din Germania.

Brink’s (NYSE:BCO)

Brink’s (NYSE:BCO) este lider global în gestionarea completă a numerarului, logistică securizată pe bază de rute şi soluţii de plată, incluzând transport de numerar, servicii ATM, servicii de gestionare a numerarului (prin externalizare seif, procesarea banilor şi seifuri inteligente) şi transport internaţional de obiecte de valoare. Printre clienţii companiei se numără instituţii financiare, comercianţi cu amănuntul, agenţii guvernamentale (inclusiv băncile centrale), monetării, bijutieri şi alte operaţiuni comerciale din întreaga lume. Reţeaua noastră globală de operaţiuni din 53 de ţări deserveşte clienţi din mai mult de 100 de ţări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO