• Leu / EUR4.9560
  • Leu / GBP5.7745
  • Leu / USD4.6047
Info

(P) Producatorul Ocean Fish isi gestioneaza cele 4 depozite cu sistemele Senior Software

Picking eficient | 100% comenzi onorate | Vanzari de 20 de tone pe zi

(P) Producatorul Ocean Fish isi gestioneaza cele 4 depozite cu sistemele Senior Software

Autor: Publicitate

09.10.2019, 14:26 592

Picking eficient 100% comenzi onorate Vanzari de 20 de tone pe zi

Cu o cifra de afaceri de circa 27 milioane euro, Ocean Fish isi gestioneaza intreaga afacere cu solutii software moderne si integrate marca Senior Software. Softurile sunt folosite in managementul resurselor si a echipelor de vanzari pe teren, in analiza datelor si in gestionarea celor 4 depozite – doua de produse congelate de tip drive-in cu o capacitate de 5.400 de paleti si alte doua clasice, de 1.600 paleti.

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori romani din domeniul prelucrarii si conservarii pestelui, a ales sa isi gestioneaze business-ul cu softuri customizabile pentru managementul integrat al afacerii. Sistemele sunt furnizate de Senior Software, cu care Ocean Fish are o colaborare de succes de peste 8 ani.

Datorita automatizarii unei game extinse de activitati si a integrarii dintre solutii, compania a redus timpul de pregatire si expediere a comenzilor si inregistreaza vanzari de peste 20 de tone pe zi.

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, producatorul foloseste un pachet unic de solutii softwareflexibile, format din:

  • SeniorWMSpentru managementul depozitelor – care a permis eliminarea activitatilor manuale repetitive, optimizarea spatiului si asezarea inteligenta a produselor la raft, activitatile de picking fiind desfasurate corect si rapid.
  • SeniorERPpentru managementul resurselor – care a oferit o imagine mult mai clara asupra afacerii si posibilitatea de a raspunde rapid provocarilor din companie.
  • SeniorVisualBIpentru raportare si analiza datelor – care permite acces imediat la informatii relevante si analize KPI si posibilitatea de a urmari rapoarte in timp real pentru imbunatatirea strategiilor de business.
  • SeniorSFApentru managementul agentilor de teren – care, prin automatizarea fortei de vanzari, a asigurat un control mult mai bun asupra agentilor in piata, simplificand totodata procesele de preluare comenzi si incasari creante.

SeniorWMS, cea mai recenta solutie implementata pe care producatorul o foloseste pentru gestionarea celor 4 depozite, a eliminat din start principala provocare a echipei Ocean Fish: identificarea locatiei produselor in depozit. Cu o imagine mult mai clara asupra stocurilor, compania reuseste sa onoreze 100% din comenzi.

“Odata cu implementarea sistemului WMS, angajatilor nostri le este destul de usor sa pregateasca comenzile. Acestia stiu de la bun inceput la ce rand, nivel sau etaj sa se duca pentru a pregati coletele. Astfel, reusim sa onoram in totalitate comenzile pentru care aveam stoc in depozit si sa avem o acuratete cat mai mare a stocurilor”, a mentionat Marius TrifuCEO Ocean Fish.

Sistemul a sprijinit cresterea productivitatii angajatilor prin simplificarea fluxului de activitati din depozit, reducerea considerabila a riscului de producere a erorilor umane si instruirea rapida a noilor angajati, repectiv in 2-3 zile. In plus, operatiunile din spatiile de depozitare sunt sustinute si de echipamentele Zebra, achizitionate prin divizia hardware - itDepot.

“Colaborarea cu echipa tehnica Senior Software a fost foarte ok. Au fost prompti si ne-au rezolvat rapid problemele si solicitarile pe partea de fluxuri de lucru. O companie precum Ocean Fish nu poate fi gestionata fara un sistem WMS, astfel ca pe viitor vom continua sa investim in solutii software. Personal, consider ca toate afacerile complexe trebuie sa tina pasul cu evolutia tehnologiei”, a adaugat Marius Trifu.

Vezi studiul de caz VIDEO!

Despre Ocean Fish

Ocean Fish este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de produse din peste din Romania. Compania a fost infiintata in 1998, are capital integral romanesc, gestioneaza 4 depozite si vinde peste 20 de tone pe zi de produse si derivate din peste.

Despre Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Compania a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.

Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce şi Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din aproximativ 150 de angajati, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme software integrate din Romania.

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9560
Diferență: 0,0343
Ieri: 4.9543
Azi: 4.6047
Diferență: -0,2902
Ieri: 4.6181
Azi: 5.7745
Diferență: 0,3476
Ieri: 5.7545
Azi: 5.1085
Diferență: 0,6423
Ieri: 5.0759