Info

(P) Profită de vânzările Notino.ro pentru a cumpăra parfumuri şi cosmetice de lux, la preţuri mai bune!

(P) Profită de vânzările Notino.ro pentru a cumpăra...

Autor: Publicitate

25.10.2023, 15:18 335

Dacă eşti în căutarea unor oferte bune de la vânzările Notino.ro, nu rata surprizele din perioada de toamnă-iarnă ale acestui magazin. Notino este cel mai mare e-shop european şi are o selecţie largă de articole de înfrumuseţare, ce sunt în vânzare în acest moment.

Oferta Notino.ro este chiar impresionantă, ea include peste 82.000 de produse cosmetice de îngrijire a pielii şi a părului, produse de make-up şi parfumuri de lux aduse de la 1.500 de branduri renumite pe glob.

Vezi magazinul Notino.ro! – O oportunitate de a obţine oferte mai bune la parfumuri!

Notino.ro are o varietate de parfumuri de brand la preţuri convenabile. Acest magazin vine cu noi reduceri zilnic şi acestea sunt chiar avantajoase, nu trebuie ratate. Preţurile la parfumurile de brand de pe Notino.ro sunt mai mici decât în alte magazine fizice din oraşele mari. Notino.ro lucrează cu marje de adaos mult mai mici şi vinde doar produse originale, aduse de la numeroşi furnizori, beneficiile de preţuri de achiziţie fiind extrem de avantajoase. În plus, livrările la produse sunt gratuite oriunde în ţară, dacă valoarea comenzii este de minim 250 RON.

Merită să analizezi în fiecare zi cele mai bune oferte şi reduceri disponibile pe acest e-shop. Ele apar şi în punctele de vânzare Notino din capitală, în Mega Mall şi Promenada Mall. Prin urmare, îţi sugerăm să te uiţi în mod frecvent pe site-ul magazinului şi să urmăreşti noutăţile şi surprizele pregătite pe Notino.ro.

Cumpărăturile online de parfumuri pe Notino.ro aduc multe beneficii:

  • În primul rând acestea pot avea preţuri mai bune dacă sunt la promoţie sau la reducere

  • În anumite zile, apar produse noi şi interesante ale unor mărci renumite în ţară şi străinătate

  • Poţi încerca produsele, dacă acestea sunt din gama Try It First, ele fiind livrate acasă cu o mostră gratuită; dacă ele nu se apropie de imaginea ideală pe care ţi-ai creat-o, atunci se pot returna gratuit dacă sunt nedesfăcute şi primeşti banii înapoi

  • Poţi lua un parfum pentru un test şi apoi cumperi câte doreşti

  • Ai şi parfumuri, produse cosmetice în recipiente mai mici, din gama cosmetice travel size, care sunt special create de parfumieri pentru călătorie şi care te ajută să ai mai mult spaţiu în valiză atunci când ai de gând să pleci la drum

  • Politica de retur pe Notino.ro este uimitor de flexibilă şi la parfumuri şi la alte produse cosmetice

  • Multe produse au preţurile reduse semnificativ şi asta este un mare avantaj în ziua de azi, pentru cp poţi să faci cumpărături la parfumuri mai accesibile ca preţ.

Dacă eşti un fan al reducerilor speciale şi al lichidărilor de stoc, ai oferte avantajoase la produsele unor branduri populare pe Notino.ro. Acestea includ parfumuri, ape de parfum, ape de toaletă, geluri de duş, deodorante, aftershave-uri, creme de corp, dar şi o gamă variată de produse pentru un machiaj profesional.

Poţi obţine şi un cod reducere Notino dacă eşti client fidel şi ai aplicaţia mobilă prin care îl poţi primi pe newsletter. Cele mai bune oferte şi promoţii la produsele de pe Notino.ro sunt anunţate şi pe reţelele sociale, precum sunt paginile de Facebook şi Instagram ale acestui magazin.

Un alt avantaj pe Notino.ro este personalizarea produselor, prin gravarea lor cu laser cu dedicaţii speciale, pentru a le transforma în cadouri mult mai frumoase şi interesante. La Notino.ro se pot grava o selecţie mare de parfumuri şi produse cosmetice cu dedicaţii de dragoste, citate din filme sau alte mesaje care pot aduce cu siguranţă un zâmbet pe faţa oricui.

Magazinul are şi vouchere electronice cadou de 100-400 RON, care sunt valabile 12 luni şi se folosesc fiecare la o singură comandă. Acestea sunt cadouri perfecte pentru cei dragi, deoarece aceştia îşi vor putea alege singuri ceea ce-şi doresc din e-shop: parfumuri, produse de machiaj, cosmetice, lumânări parfumate, etc. Un voucher cadou se expediază imediat pe e-mail, după plasarea comenzii.

Livrarea produselor pe Notino.ro este gratuită la sute de produse de brand, dar şi în cazul produselor bestseller sau care fac parte din anumite oferte. Pentru a primi informaţii despre noutăţi, oferte, promoţii şi vouchere de reducere îţi poţi face un cont pe Notino.ro şi te poţi abona şi la newsletterul acestui magazin.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO