Info

(P) RePatriot Summit - Noi facem România mai bună!, 4-7 octombrie 2018

(P) RePatriot Summit - Noi facem România mai bună!, 4-7...

Autor: Publicitate

17.09.2018, 12:45 235

La Alba Iulia, antreprenori români de pretutindeni se unesc pentru a face afaceri Acasă

Împrăştiaţi în cele patru zări ca să-şi caute succesul, românii revin acum acasă, la Alba Iulia, în capitala de suflet a neamului românesc. Cei care au reuşit în afaceri în Occident şi antreprenori din România sunt chemaţi să se înscrie la Summitul RePatriot desfăşurat între 4-7 octombrie 2018 sub deviza „Noi facem România mai bună!”

La 100 de ani de când românii şi-au împlinit visul de a trăi împreună în aceleaşi hotare, RePatriot doreşte să transforme acest vis în realitatea unei Românii prospere şi îi cheamă pentru aceasta, tot în oraşul Marii Uniri, pe toţi antreprenorii din ţară şi din afară, purtători ai credinţei că „se poate”, alături de reprezentanţi ai administraţiei şi ai mediului academic. 

Cel de-al treilea Summit RePatriot va fi cea mai bună ocazie pentru antreprenorii din Diaspora şi din Ţară de a identifica idei şi oportunităţi de afaceri, de a stabili noi parteneriate strategice şi de business care să aducă profit şi să contribuie la dezvoltarea României.

Într-un excelent cadru pentru networking, promovare reciprocă şi descoperire a potenţialului turistic al zonei, la Summitul de la Alba Iulia vor fi prezentate, între altele, şi contextul investiţional românesc şi oportunităţile pe care România le oferă investitorilor români din Diaspora.

Ultimele înscrieri pentru Summitul RePatriot se desfăşoară zilele acestea prin completarea unui formular disponibil la repatriot.ro/summit-2018/. La aceeaşi adresă sunt disponibile şi agenda preliminară a evenimentului şi informaţii legate de cele două ediţii anterioare. Mai multe detalii pe www.repatriot.ro şi prin email la summit@repatriot.ro.

Anul acesta, în premieră, Repatriot va premia românii de succes de pretutindeni, care s-au remarcat peste hotare, prin noul proiect  „Top 100 Români de Pretutindeni”, despre care puteţi vedea mai multe pe repatriot.ro/summit-2018/top-100/.

Mesajul organizatorilor este simplu: Hai să facem împreună afaceri Acasă! Centenarul înseamnă, în primul rând, să ne unim forţele pentru un viitor aşa cum ni-l dorim!

---

RePatriot este un proiect Romanian Business Leaders - cea mai reprezentativă organizaţie de afaceri pentru capitalul românesc din Ţară şi din Diaspora.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO