Info

(P) Revoluţie în industria somnului. Brandul Dormeo lansează salteaua personalizată cu inteligenţă artificială! Somnul nu a fost niciodată mai odihnitor

Autor: Publicitate

15.05.2023, 08:00 242

Dormeo, liderul de peste 20 de ani al inovaţiei în industria somnului, aduce o soluţie completă pentru un somn odihnitor, folosind pe de-o parte noile tehnologii, iar pe de alta materiale de ultimă generaţie. Rezultatul? O adevărată revoluţie, ce poartă un nume pe cåt de simplu, pe atåt de cuprinzător – Dormeo DNA.

Mai exact, compania a lansat recent salteaua Dormeo DNA, prima saltea cu adevărat personalizată digital, care combină tehnologia Octaspring® cu inteligenţa artificială.

„Produsele Dormeo sunt concepute cu atenţie la detalii, pentru confort maxim şi susţinere, fiind testate de către institute şi laboratoare independente, fiecare lideri în domeniul lor de activitate la nivel mondial. Tehnologiile inovatoare şi materialele de ultimă generaţie folosite pentru realizarea produselor Dormeo au devenit martorii unei istorii de brand care are ca scop confortul optim şi somnul sănătos pentru toţi cei care le folosesc“, a declarat Elena Sîrbu, director general Studio Moderna Romania, compania în portofoliul căreia se găseşte brandul Dormeo.

Crearea inovatoarei tehnologii Octaspring, unică în categoria produselor pentru somn, a modelat modul în care oamenii dorm de ani de zile. Ulterior, această tehnologie avantgardistă a fost preluată şi utilizată în componenţa altor produse cum ar fi scaunele, rulotele şi chiar în industria aerospaţială, încă o dovadă a importanţei ei.

Noua lansare a companiei, salteaua Dormeo DNA este revoluţionară, ea folosind arcurile cu spumă Octaspring cu densitate diferită şi fiind complet personalizată cu ajutorul unei aplicaţii dezvoltate chiar de Studio Moderna.

„Designul fiecărei saltele este creat de propriul nostru algoritm de somn bazat pe inteligenţa artificială. Acesta scanează digital forma corpului şi apoi personalizează fiecare 10 cm din saltea, oferind zone diferite de fermitate, dar în acelaşi timp ţinånd cont şi de specificităţile şi particularităţile fiecărei persoane. Astfel, salteaua DNA permite experimentarea celui mai bun somn posibil pentru fiecare persoană în parte“, a explicat Ioana Teodorescu, marketing manager în cadrul Studio Moderna Romånia.

Studio Moderna, compania din spatele brandului Dormeo, transformă ideile în produse inovatoare, produse care vin în sprijinul unei vieţi mai fericite, mai curate, mai active şi mai sănătoase. Scopul fiecărei lansări este de a transforma căminul clienţilor într-un refugiu de care aceştia să se bucure pe deplin.

Dormeo, unul dintre brandurile fanion ale grupului, a demonstrat întotdeauna un angajament pentru inovaţie, avånd în portofoliu produse care au implementat cele mai bune tehnologii ale timpului lor şi care au setat standardul în industria somnului. Salteaua Dormeo DNA continuă această tradiţie, aducånd tehnologia Octaspring şi inteligenţa artificială în casele consumatorilor de pretutindeni, pentru a le oferi o experienţă de somn marca Dormeo. Astfel, încă o dată, liderul pieţei de produse pentru somn a făcut un pas istoric în a inova şi a duce această industrie pe noi culmi. După ani de cercetare şi dezvoltare, compania a reuşit să creeze prima saltea cu adevărat personalizată digital, care promite să revoluţioneze modul în care oamenii dorm.

Noua saltea Dormeo DNA este rezultatul combinaţiei dintre tehnologia Octaspring® - deja faimoasă în industria somnului - şi inteligenţa artificială. Fiecare saltea este creată într-un mod unic, fiind personalizată pentru fiecare client, ţinånd cont de specificităţile corpului şi de preferinţele personale“, a explicat Ioana Teodorescu.

Astfel, un somn confortabil şi odihnitor este garantat. Şi cum somnul este un element-cheie în vieţile tuturor, această lansare este o revoluţie în domeniu şi este totodată un pas înainte în îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor.

Este momentul să spuneţi adio somnului agitat şi să vă bucuraţi de un somn odihnitor şi personalizat. Personalizat şi de înaltă calitate.

„Această tehnologie inovatoare nu este doar pentru uzul casnic, ci este deja folosită şi în industria aerospaţială, în producţia de scaune şi rulote. Totodată, saltelele Dormeo DNA sunt deja utilizate de către echipajul de cabină al celor mai prestigioase avioane private şi de linie“, a declarant Elena Sîrbu.

Autorul Matthew Walker a povestit în cartea sa-fenomen „Despre Somn“ de ce este crucial somnul bun, acest fenomen biologic fiind definit ca o armură pentru sistemul imunitar. Acum, cu Dormeo DNA, oamenii au şi armele necesare pentru a-şi asigura un somn de calitate.

Niciodată somnul nu a fost mai odihnitor!

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO