Info

(P) Siemens Mobility România, pentru transport sigur, sustenabil şi confortabil

(P) Siemens Mobility România, pentru transport sigur,...

Autor: Publicitate

26.07.2022, 15:09 337

Adrian Stoica conduce echipa Siemens Mobility România de peste 4 ani din poziţia de CFO şi Managing Director. Cu o experienţă de peste 13 ani în cadrul grupului de companii Siemens, a deţinut funcţii importante de conducere atât în ​​România, cât şi în Austria, şi a avut ocazia să obţină o perspectivă diferită asupra modelului de afaceri al companiei şi a specificului general al pieţei locale, în special a proiectelor de infrastructură.

Echipa Siemens Mobility din România este formată din specialişti în domeniul soluţiilor de transport feroviar de pasageri şi marfă, platforme de management pentru sisteme inteligente de mobilitate sau consultanţă în digitalizarea transportului feroviar. Cel mai important obiectiv al companiei este de a contribui la crearea unui sistem de transport sigur, sustenabil şi confortabil pentru pasageri.

„Principala provocare cu care ne confruntăm în prezent în România este promovarea produselor avansate tehnologic pentru o infrastructură de transport care nu a progresat prea mult în ultimii 30 de ani. Coridorul Feroviar IV, care asigură o viteză comercială de 160 km/oră, ar avea un impact important asupra confortului pasagerilor şi ar îmbunătăţi conexiunile în toată ţara. În Bucureşti, pornim de la premise mai bune, dar abia acum se fac primii paşi importanţi pentru dezvoltarea unui sistem de transport public integrat.”, Adrian Stoica, CFO şi Managing Director, Siemens Mobility România.

Siemens Mobility activează ca un partener competent şi inovator în piaţa locală. Compania a fost prezentă recent la Zilele Feroviare, organizat la Universitatea Politehnică din Bucureşti: „Am avut ocazia să luăm legătura cu specialişti cu experienţă în domeniu, precum şi cu studenţi care au fost la fel de interesaţi de soluţiile care conturează viitorul mobilităţii, printre care cea mai importantă fiind centralizarea electronică în cloud. Cred că aşa evoluăm ca societate, împărtăşind idei.” adaugă Adrian Stoica.

Siemens Mobility este o companie administrată separat a Siemens AG. În calitate de lider în soluţii de transport de peste 160 de ani, Siemens Mobility îşi inovează constant portofoliul în domeniile sale principale de activitate: material rulant, automatizare şi electrificare feroviară, sisteme la cheie şi servicii conexe, inclusiv soluţii software inovatoare. Prin digitalizare, Siemens Mobility le permite operatorilor de mobilitate din întreaga lume să construiască infrastructuri inteligente, să crească durabilitatea ciclului de viaţă, să îmbunătăţească experienţa pasagerilor şi să garanteze disponibilitatea.

Pentru clienţii noştri, ne inovăm constant portofoliul. Permitem operatorilor să modeleze transportul de pasageri şi mărfuri de astăzi şi de mâine. Acesta acoperă tramvaiele, metroul uşor, trenurile de navetă şi regionale, trenurile de mare viteză şi foarte mare viteză.

Portofoliul nostru de infrastructură feroviară oferă semnalizare digitală şi soluţii de electrificare feroviară eficiente din punct de vedere energetic pentru a sprijini operatorii de reţea în activitatea lor zilnică. Centralizarea electronică în cloud şi convertoarele statice de putere sunt două exemple ale ultimelor noastre inovaţii în acest domeniu. Toate acestea s-au aliniat lanţului valoric al clienţilor noştri, precum şi nevoilor actuale şi viitoare de mobilitate.

În plus, oferim aplicaţii care sunt adevăraţi parteneri de călătorie, care oferă acces complet la mobilitate ca serviciu - de la primul până la ultimul kilometru. Sistemele de management al mobilităţii şi analiza datelor sporesc excelenţa operaţională pentru furnizorii de servicii de mobilitate şi oraşe, în toate modurile de transport.

În calitate de lider în soluţii de transport, modelăm mobilitatea interconectată.

Mai multe informaţii sunt disponibile aici: https://www.mobility.siemens.com/ro/en.html

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO