Info

(P) Tesla Electronics anunţă colaborarea sa cu echipa feminină de handbal CSM Bucureşti

(P) Tesla Electronics anunţă colaborarea sa cu echipa...

Autor: Publicitate

26.07.2023, 10:36 84

Un nou parteneriat pentru cel mai înalt nivel de performanţă

Continuându-şi investiţiile în inovaţie, calitate şi excelenţă sportivă, brandul de electronice şi electrocasnice TESLA Electronics este onorat să anunţe parteneriatul cu una dintre cele mai de succes echipe sportive din România: Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti.

Încă de la înfiinţare, Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a dat dovadă de un angajament incredibil faţă de performanţă, nu doar prin reputaţia formidabilă pe care o are în sportul românesc, ci şi asigurându-şi recunoaşterea la scară globală. Odată cu victoria obţinută în Liga Campionilor EHF din 2016, echipa şi-a marcat autoritatea în lumea handbalului. Recordul lor de şase ori campioni ai României, de şase ori câştigători ai Cupei României şi de patru ori câştigători ai Supercupei României este o confirmare suplimentară al angajamentului lor pentru cea mai înaltă performanţă.

Pentru Tesla, acest parteneriat reprezintă mai mult decât o simplă colaborare. Este o susţinere a perseverenţei, angajamentului şi inovaţiei, calităţi care sunt ferm încorporate în valorile brandului. Pentru Tesla, dezideratul principal a fost încă de la început atingerea celei mai înalte calităţi şi inovaţie în lumea tehnologiei.

„Suntem încântaţi să sprijinim o echipă care a demonstrat în mod constant niveluri atât de înalte ale excelenţei şi vedem parteneriatul nostru cu CSM Bucureşti ca pe o oportunitate interesantă de a ne conecta cu publicul într-un mod semnificativ. Suntem siguri că împreuna avem în faţă un viitor în care atât CSM, cât şi Tesla vor atinge noi niveluri ale performanţei” a declarat Mădălin Tudorescu, Country Manager Comtrade România.

Parteneriatul îşi propune să ofere nu doar sprijin echipei, ci va include şi o campanie promoţională reciproc avantajoasă, care va reprezenta angajamentul comun pentru succes. Tesla Electronics va fi sponsorul oficial pentru meciurile şi turneele viitoare, creând o bază solidă pentru un parteneriat dinamic ce se doreşte a fi de cat mai lungă durată.

Anticipăm un viitor fructuos împreună şi ne angajăm să acordăm sprijinul nostru deplin echipei CSM Bucureşti de handbal feminin. Pe măsură ce ne angajăm în această călătorie interesantă, suntem încrezători că parteneriatul nostru va produce o evoluţie reciprocă, victorii comune şi o moştenire de durată.” a mai spus Mădălin Tudorescu, Country Manager Comtrade România.

Dezvoltat de Comtrade Distribution – o companie cu sediul în Belgrad – Tesla Electronics este unul dintre brandurile cu cea mai rapidă creştere pe piaţa regională de electrocasnice. Misiunea sa este de a dezvolta şi oferi tehnologie care să răspundă nevoilor consumatorilor, să le facă viaţa mai uşoară şi mai distractivă, precum şi să asigure o rutină zilnică mai eficientă şi mai simplă.

Pentru mai multe informaţii despre, vă rugăm să vizitaţi https://tesla.info/ro/

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO