Info

(P) Trei trucuri bărbăteşti pentru un look profesional

(P) Trei trucuri bărbăteşti pentru un look profesional

Autor: Publicitate

16.01.2023, 15:42 325

Ţinutele masculine tind să fie din ce în ce mai sofisticate şi stilate, tocmai datorită faptului că fiecare domn îşi doreşte să arate bine,  concepându-şi outfit-uri care îl reprezintă. Indiferent de context sau eveniment, look-ul masculin trebuie să creeze un aspect uniform şi plăcut, în tendinţe, dar şi punctat discret de nota personală a fiecăruia.

Ţinutele office şi clasice

Dacă activitatea ta presupune petrecerea timpului la birou, întâlniri de afaceri, prezentări de proiecte şi evenimente organizate într-un mediu formal, atunci hainele bărbăteşti pe care vei alege să le porţi ar trebui să se încadreze într-un anumit dress-code. MODIVO îţi vine în întâmpinare cu o paletă foarte amplă de modele de piese vestimentare destinate palierelor office şi clasic, ajutându-te să îţi creezi unele dintre cele mai moderne şi sofisticate ţinute de birou. O ţinută office este caracterizată prin piese simple, din texturi de calitate, în nunaţe neutre şi de o accesorizare discretă. Pentru a te asigura că ţinuta ta office te va ajuta să scoţi în evidenţă aerul profesional, poţi ţine cont de câteva trucuri.

Ce cămaşă aleg?

Cămaşa reprezintă una dintre cele mai importante piese vestimentare masculine, fiind contopirea perfectă dintre eleganţă şi profesionalism, ajutându-te oricând să îţi evidenţiezi stilul. Pentru ca look-ul tău să fie cât mai profesional, alege cămăşi în nuanţe neutre, gri, bej, maro sau bleu-marrine. Evită să alegi cămaşa în aceeaşi nuanţă cu pantalonii şi sacoul, ci creează un contrast disctret între tonurile acestora. De asemenea, pentru un outfit profesional poţi alege cămăşile cu o croială uşor crambată, pe care să le porţi cu o pereche de pantaloni din stofă şi un sacou. Pentru o ţinută office, alege cămăşi cu butoniere prevăzute cu nasturi, mai puţin pe cele cu butoni. Accesând https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/camasi  ai posibilitatea de a alege cele mai moderne şi interesante modele de cămăşi, astfel încât ţinutele tale office să poată fi completate cu succes.

Cum îmi accesorizez ţinuta office?

Ţinuta office este caracterizată prin linii clasice, culori neutre, prin eleganţă şi stil. Însă orice ţinută bărbătească formală poate primi un plus de unicitate, prin intermediul accesorizării, aceasta fiind modalitatea prin care îţi poţi scoate în evidenţă personalitatea şi stilul preferat, fără a influenţa caracteristica generală a ţinutei. Astfel, alege să dai o notă originală ţinutelor tale office, optând pentru accesorizare. Include în ţinuta ta ceasul de mână, cureaua de pantaloni pe care o vei asorta cu nuanţa pantofilor şi a portofelului, adaugă o batistă disctretă la buzunarul de la piept al sacoului şi nu uita de un fular elegant, pe perioada rece din an. De asemenea, mănuşile pot face parte din ţinuta ta office, precum şi pălăria. Accesând https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte vei descoperi o gamă amplă de accesorii masculine, care alături de hainele pentru bărbaţi vor putea forma, cu succes, unele dintre cele mai moderne ţinute office şi elegante.

Cravata, un plus de stil şi profesionalism

Atunci când vrei să dai o notă de eleganţă şi rafinament ţinutei tale office, nu uita să îţi alegi cravata potrivită. Purtată corect, fără a strânge foarte mult gulerul cămăşii, asortată cu o batistă de buzunar şi accesorizată cu un ac de cravată discret, cravata poate deveni piesa centrală care va conferi hainelor bărbăteşti incluse într-o ţinută office, un plus de stil şi eleganţă, ajutându-te să te încadrezi oricărui context formal, profesional şi elegant. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO