Info

(P) Un coş cadou oferit, un copac plantat - Campania "Green Christmas", în sprijinul mediului înconjurător

(P) Un coş cadou oferit, un copac plantat - Campania...

Autor: Publicitate

30.10.2023, 14:47 69

Unul dintre cei mai importanţi furnizori de cadouri pentru companii de succes din România a lansat o campanie prin care susţine în mod activ protejarea mediului înconjurător. Programul Green Christmas presupune plantarea a cel puţin 10.000 de copaci, operaţiune programată a se desfăşura în primăvara anului 2024.

Practica elegantă de oferire cadouri de Crăciun, deja obişnuită în mediul de business şi în România, are acum o componentă eco-friendly.

Companiile care comandă în această perioadă cadouri de Crăciun pentru angajaţi, colaboratori, parteneri de afaceri şi clienţi speciali se pot implica în mod activ. La solicitarea acestora, pe fiecare coş cadou va fi aplicată o etichetă autocolantă cu mesajul "cadou prietenos cu mediul" şi menţiunea "Cel care v-a oferit acest cadou a ajutat la plantarea unui pom!". Demersul gourmetGIFT.ro va fi astfel sprijinit şi va fi comunicat destinatarilor finali ai cadourilor.

Coşuri cadou de Crăciun cu mai multă bucurie

Conceptul Green Christmas vizează aşadar pe de o parte comunicarea importanţei acţiunii pentru diminuarea poluării, iar pe de altă parte implicarea directă în susţinerea cauzei - plantarea unui copac pentru fiecare coş cadou. Mecanismul se aplică comenzilor eligibile, adică de la firmele care doresc această "etichetă verde", fără a exista un cost suplimentar implicit pentru clienţi. Se activează însă propagarea mesajului de conştientizare a importanţei protejării mediului înconjurător într-un context (Sărbătorile de iarnă) în care consumul excesiv de resurse este uşor de observat în jurul nostru.

Prin participarea la campania Green Christmas, companiile îşi pot valida principiile de responsabilitate socială corporativă. Acest lucru se face prin asocierea cu un furnizor implicat într-un proiect sustenabil, care acţionează pentru protejarea mediului înconjurător şi implicit o comunităţilor din România.

"Mecanismul campaniei noastre, adresate în mod special firmelor, este foarte simplu: Cumperi cosuri cadou Craciun şi ajuţi natura, arăţi că îţi pasă de mediul înconjurător şi implicit de oameni - de noi toţi şi de familiile noastre, care trăim în acest mediu, ne bucurăm de resurse şi avem responsabilitatea folosirii lor în mod sustenabil. Spunem mereu că în spatele companiilor de succes sunt echipe care acţionează cu entuziasm. Din respect faţă de toţi oamenii şi facă de natură, ne propunem să ne implicăm pe termen lung în susţinerea unei cauze de actualitate, de maximă importanţă pentru viitor", a explicat Floriana Tiron, fondatorul gourmetGIFT.ro.

Responsabilitate faţă de mediul înconjurător

Adevărul este că, la fel ca cele mai multe activităţi pe care le realizăm, oferirea de cadouri de Crăciun aduce cu sine şi problema generării de ambalaje. Din păcate, producătorii mai au mult de lucrat pentru a ajunge la standardele ideale de sustenabilitate. Chiar şi aşa, gourmetGIFT.ro face totul posibil pentru a selecta variante cât mai prietenoase cu mediul înconjurător. Încă din anul 2019, Parlamentul European a declarat situaţia de urgenţă privind clima, iar lupta cu poluarea este o prioritate în Uniunea Europeană şi ar trebui să fie şi în România, stat membru.

15 ani de coşuri cadou cu efect Wow

gourmetGIFT.ro are deja 15 ani de experienţă în domeniul producerii şi comercializării coşurilor cadou gourmet şi în mod special pe segmentul de cadouri corporate. Poziţionarea brandului pune accent pe valorile legate de acţiune responsabilă, iar concentrarea pe proiecte sustenabile va continua în anii următori. Obiectivul este clar: compensarea efectele nedorite pe care activitatea obişnuită de business le determină asupra naturii.

În 2023, Green Christmas la gourmetGIFT.ro înseamnă un Crăciun cu bucurie şi pentru oameni, şi pentru natură. Mai puţină poluare, mai multă responsabilitate inclusiv în activitatea economică. Sezonul 2023 poate aduce cadouri de Crăciun cu dublă semnificaţie - bucuria destinatarului şi bucuria naturii.

Cu un portofoliu amplu de clienţi companii din diverse domenii de activitate economică, dar cu adresare şi către publicul de retail prin cadrul magazinului online gourmetGIFT.ro, comerciantul specializat în coşuri cadou gourmet este printre cele mai importante firme de profil din România, din punct de vedere al cifrei de afaceri anuale, dar şi al experienţei pe piaţa de specialitate. Alternativa unor cadouri cu "etichetă verde" (un cadou oferit = un copac plantat) se alătură soluţiilor inovatoare promovate de gourmetGIFT.ro în cazul comenzilor corporate, alături de livrarea la adrese multiple într-o singură comandă şi personalizarea avansată a cadourilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO