Info

(P) Vino la Festivalul Vinului Moldovei – ediţia a treia, pe 16 şi 17 septembrie, pe Kiseleff!

Autor: Publicitate

05.09.2023, 10:13 691

În weekendul 16 şi 17 septembrie 2023, bulevardul Kiseleff din Bucureşti va fi gazda celei de a treia ediţie a Festivalului Vinului Moldovei, evenimentul perfect pentru iubitorii de vinuri de calitate, muzică bună şi gastronomie delicioasă.

Accesul la eveniment este gratuit, iar cei care vor să achiziţioneze pachete de degustări pot accesa www.vinulmoldoveifest.ro pentru mai multe informaţii.

O celebrare a culturii şi tradiţiei

Organizat de Wine of Moldova, festivalul va oferi program extins, cu diverse activităţi, de la degustări de vinuri de la crame renumite şi preparate culinare tradiţionale, până la concerte şi ateliere pentru copii şi părinţi. Ediţia din acest an aduce împreună o selecţie largă de vinuri autentice moldoveneşti, de la 44 de crame consacrate şi mici producători. Pentru cei pasionaţi de bucătărie, 16 food truck-uri vor servi preparate tradiţionale de peste Prut, dar şi din bucătăria internaţională.

„Ne bucurăm că după doi ani de pauză reuşim să ne reîntâlnim la Festivalul Vinului Moldovei, un eveniment de suflet prin care celebrăm nu doar dedicarea şi talentul echipelor de vinificatori şi viticultori, ci şi cultura şi tradiţiile Moldovei”, a declarat Elizaveta Breahnă, Director Interimar, Oficiul Naţional al Viei şi Vinului.

O experienţă unică în inima Bucureştiului

Pe suprafaţa amenajată de 8000 mp, participanţii vor avea ocazia să exploreze diversitatea impresionantă de soiuri de vin, standuri tematice dedicate tradiţiilor Republicii Moldova, zone de relaxare şi interactive. În plus, sesiunile culinare demo şi masterclass-urile live de degustare oferă oportunitatea de a acumula cunoştinţe direct de la experţii în domeniu.

Muzică, mâncare şi vinuri de excepţie

Festivalul Vinului Moldovei reprezintă o simbioză perfectă între muzică şi gastronomie. În timp ce participanţii se bucură de gustul autentic al vinurilor moldoveneşti, artişti consacraţi precum Irina Rimes şi The Motans vor urca pe scenă şi vor crea o atmosferă memorabilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO